MARIJANA ČVRLJAK:

'Nemeš i ja smo na pauzi'

Bionic
Reading

Nakon tri godine ljubavi, izgleda da se nemir uvukao u vezu slavnog para iz Big Brothera, Nemaša i Marijane

Prošlo je tri godine otkako je Marijana Čvrljak pobijedila u regionalnom Big Brotheru, a večeras, od 17,35 sati, samo za Exkluziv Tabloid, u intervjuu s Editom Misirić, otkrila je u kojem smjeru ide njezina veza s Nemešom te koja je sada priroda odnosa s njezinom velikom ljubavi.


'Nemeš i ja smo na pauzi, no ja ga podržavam u svemu što radi, i ovo je samo kratkotrajna pauza', priznala je Editi Marijana dodajući i da je u odličnim odnosima s bivšim mužem zbog svoje petogodišnje kćeri. Također, otkrila je kakve sve poslovne planove ima u skoroj budućnosti te da više nikad ne namjerava živjeti u Šibeniku. O čemu su još sve razgovarale Marijana i Edita, ne propustite pogledati večeras, od 17,35 sati, u Exkluziv Tabloidu.

Nemeš i Marijana zaljubili su se početkom 2011., tijekom sudjelovanja u'Big Brotheru' iako je Marijana tadabila u braku s pomorcem Ivanom Čvrljkom.

Nakon što je Marijana odnijela pobjedu, njihova se ljubav našla nakušnji. Nemeša je majka molila da ostavi Marijanu, što je on i učinio.No ubrzo su se pomirili. Marijana se razvela i s Korinom preselila uZagreb u kojem svi troje i danas žive.