IDEALNO RJEŠENJE

Nemate ideju što pokloniti? S poklon-karticama nećete pogriješiti

27.11.2015 u 15:36

Bionic
Reading

Nekom je rođendan ili je svima Božić, a vi jednostavno ne znate što biste nekom kupili za poklon? Možda osoba ima sve čega se vi možete sjetiti kao potencijalnog poklona, možda nikad ne izražava svoje želje ili je pak tinejdžer koji svakih pola sata želi nešto drugo. Zašto im ne biste poklonili poklon-karticu koju mogu iskoristiti kad i kako god žele

Novac je, složili bismo se vjerojatno svi, odličan poklon, jer uvijek svima treba. No nije baš najzgodniji poklon, posebno ne za Božić. Zato su odličan izbor upravo poklon-kartice koje se sve češće mogu naći u ponudi trgovina. Konzum, Tisak media, Ekesh, Kozmo, Poliklinika Aviva i Atlas olakšat će vam odabir najljepših poklona svojom ponudom poklon-kartica.


Za koga odabrati koju karticu?

Konzum-kartica sjajan je poklon svim mamama, domaćicama, gurmanima, ali i svima koji uživaju u kupnji, jer Konzum nudi zaista bogat asortiman proizvoda - od kozmetike i aparata za kućanstvo, preko cvijeća i stolnjaka pa do namirnica i božićnih dekoracija.

Uz poklon-karticu Atlasa svojim najmilijima možete pokloniti najljepši poklon koji traje zauvijek - putovanje. Vi birate iznos koji želite pokloniti, a onome koga darivate ostavljate mogućnost da sam osmisli i odabere kamo želi ići. Putovanje ne mora uvijek biti skup poklon pa tako u ponudi Atlasa možete odabrati i poklon-kartice u vrijednosti od 300 i 600 kuna, a cjelokupnu ponudu mini putovanja i odmora pogledajte na Atlasovim stranicama.

Što je osim poklonjenog vremena najvrednije što možete pokloniti onima koje volite? Pokažite im da brinete o njihovu zdravlju, jer zdravlje je najveće blago. Uz poklon-karticu Poliklinike Aviva dragoj ćete osobi dati poticaj da obavi sistematski pregled ili ciljani pregled kod odabranog specijalista prema svojim potrebama i izboru. Nekad teško odvajamo novac za zdravlje, stoga je lijepo kad imamo nekog tko pazi na nas.

Kozmo poklon-kartica oduševit će i žene i muškarce! Iako je parfem omiljen i čest božićni poklon za žene i muškarce, nije lako pogoditi ukus osobe kojoj ga poklanjamo. To isto vrijedi i za dekorativnu ili preparativnu kozmetiku, jer izbor proizvoda uvijek ovisi o tipu kože osobe kojoj je namijenjena. Ako dragu osobu želite razveseliti novim parfemom, setom kozmetike ili nakitom, predlažemo da joj poklonite Kozmo poklon-karticu. Kozmo, najveća hrvatska drogerija, pripremio je ovih blagdana posebno raskošnu mirisnu ponudu, pa uz poklon-karticu zapakirajte i božićni Kozmo katalog za dodatnu inspiraciju.

Tisak media poklon-kartica razveselit će zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre. Rado biste poklonili upravo nešto od predloženog, ali niste sigurni hoćete li baš pogoditi s onim što odaberete?

Olakšajte si izbor i poklonite im Tiskovu karticu uz vrijednosti koje ste u mogućnosti darovati i prepustite dragoj osobi izbor iz Tisak media centara gdje im se nudi bogat izbor knjiga: beletristike, publicistike, priručnika, dječje knjige; najveći izbor stranih časopisa, bogati multimedijalni sadržaj koji uključuje raznovrsne glazbene CD-e, filmove na Blu ray i DVD izdanju, tehničku opremu, konzole, video igre, školski i uredski pribor te bogat poklon program.

Ekesh - za online i offline kupnju, anonimno i bez banke

Vaš tinejdžer vas traži karticu, ali vas je strah minusa? Poklonite mu ekesh Visa Poklon karticu s kojom ne možete u minus, a vaš tinejdžer će se osjećati odraslo! Ekesh Visa Poklon kartica je prepaid kartica s kojom možete kupovati online i offline na svim mjestima koji imaju plaćanje Visa karticama ili imaju mogućnost plaćanja putem Paypala.

Ako želite nešto kupiti na internetu, a nemate karticu jer niste kreditno sposobni ili nemate otvoren tekući račun ili pak želite možda nešto kupiti anonimno, isprobajte ovu međunarodnu čip karticu u protuvrijednosti 250, 500 i 1.000 kuna koju možete dobiti odmah, bez odlaska u banku. Samo trk do najbližeg kioska Tiska ili Tisak media centra

Prednosti ekesh Visa Poklon kartice:

•sigurna kupnja na internetu, bez straha od zlouporabe
•anonimnost kupnje, pogodno za stranice na kojima ne želite ostaviti svoje podatke
•jednostavno dobivanje kartice – na svakom kiosku Tiska ili Tisak media centru (ne trebate biti kreditno sposobni ili imati tekući račun)
• bez članarine i mjesečne naknade
• kontrola osobnih troškova – limitiranjem visine sredstava na računu (idealna za putovanja, džeparac djeci i sl.)
• nemogućnost minusa na računu
• nemogućnost hakiranja računa
• jednostavnost korištenja
• mogućnost plaćanja na svim VISA prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu

Za više informacija kliknite ovdje