DEKOLTE U PRVOM PLANU

Nema tko se nije okrenuo za njom: Slavna ljepotica prošetala ulicom u pripijenom kombinezonu bez grudnjaka

12.03.2020 u 18:16

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Brzi i žestoki', Eiza Gonzalez, pobrinula se da njezino gostovanje u emisiji 'Jimmy Kimmel Live!' ostane zapamćeno. Slavna Meksikanka pojavila se na snimanju emisije u pripijenom kombinezonu koji je u prvi plan stavio njenu vitku liniju, ali i zagolicao maštu mnogima ispred malih ekrana

Glumica Eiza Gonzalez snimljena je na ulicama Los Angelesa kada je stizala na set emisije 'Jimmy Kimmel Live!'. 30-godišnja brineta okretala je glave u seksi outfitu koji je malo kome promaknuo. Lijepa latina koju mnogi smatraju jednom od najljepših glumica u Hollywoodu mamila je poglede u pripijenom traper kombinezonu s potpisom dizajnera Brandona Maxwella.

Trendi kombinezon istaknuo je Eizinu vitku figuru, ali i bujne obline, zahvaljujući dubokom dekolteu koji je bilo nemoguće ne primijetiti. Lijepa glumica kombinezon je odlučila nositi raskopčan gotovo do pupka, a ispod njega po svemu sudeći nije nosila grudnjak, što je pomalo rizičan potez, pogotovo kada gostujete na televiziji.

  • +6
Eiza Gonzalez Izvor: Profimedia / Autor: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, slavna ljepotica je ipak odlučila riskirati s ovim provokativnim stajlingom koji je začinila elegantnim plavim štiklama i sunčanim naočalama, a dašak seksepila unijela je i uz pomoć bezvremenskog crvenog ruža.

Lijepa latina, visoka 173 centimetara, ovim je modnim potezom zasigurno zagolicala maštu mnogim muškarcima, no na njihovu žalost slavna ljepotica trenutno ljubi glumca Lukea Braceyja, poznatog po ulogama u filmovima 'Pakleni val' i 'Greben spašenih', dok je prije njega ljubila zvijezdu filma 'Kad te ljubav pronađe' Josha Duhamela, kao i zvijezdu filma 'Igre gladi' Liama Hemswortha.