FASHION GURU

Nema tko se nije kitio perjem, Severina ga je valjda nosila i po kući, a tek divovski cvjetovi - što veći, to više slika na Instagramu

  • 17.01.2023 u 12:42

  • Bionic
    Reading

    Godinu iza nas modno su, barem na estradnoj sceni, zaključio je Fashion Guru, obilježila dva trenda - perje i upečatljivi cvjetovi

    Nakon što smo se u prošloj godini nagledali svih vrsta perja i njegovih varijacija, nadam se da će u ovoj godini ipak manje frcati na sve strane. Nema tko ga nije nosio.

    Severina ga je valjda nosila i po kući, a ostale su ipak brižno čuvale dragocjeno paperje pa su ga pokazale na svakakvim događajima, ali dodjela nagrade Zlatni studio bila je jedna od onih na kojima su sve uzvanice imale nešto pernato - dobro da nisu došle i u pernatim jaknama.

    Lucija Šerbedžija, Anja Šovagović, Indira... - i da ne nabrajam dalje - svaka od njih imala je svoje pero za pokazivanje.

    SPEKTAKL NA HRT-U

    [FOTO] Dodjela nagrada Zlatni studio okupila brojne domaće zvijezde

    Pogledaj galeriju

    Najveći cvijet

    Osim sveprisutnog perja, cvjetovi su obilježili godinu iza nas. Ustvari, da budem precizniji, što je cvijet bio veći, to je bilo više stranica u magazinu ili slika na Instagramu. Treba taj cvijet stati u taj kvadratić na Instagramu.

    Jedan od najvećih cvjetova koje sam vidio na nekoj od naših dama je, naravno, bio cvijet koji je prekrio cijelo tijelo Nine Badrić.

    važan dan

    Nina Badrić slavi okrugli 50. rođendan, a evo tko se našao na listi uzvanika glamurozne proslave

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.