POVRATAK OTPISANIH

Nema tko ih nije nosio: Ove tenisice vladale su modnom scenom prije deset godina, a sada se vraćaju

18.06.2021 u 12:08

Bionic
Reading

Poznata francuska dizajnerica Isabel Marant brojne je iznenadila kada je najavila lansiranje nove verzije svojih prepoznatljivih tenisica sa skrivenom petom, a koje su početkom milenija uspjele postati ogromnim hitom na modnoj sceni

Početkom milenija gotovo da nije postojala zvijezda koja u svojoj kolekciji u ormaru nije imala barem jedan model tenisica s potpisom proslavljene francuske dizajnerice, Isabel Marant.

Imena Bekett njihovu glavnu karakteristiku čini puna, skrivena peta, a deset godina kasnije, njihova dizajnerica sada ih je osmislila u novoj verziji i s novim imenom.

Načinjene od kože, po mnogočemu nalikuju originalnom modelu, a njihova nova verzija sada nosi naziv Balskee. U povodu predstavljanja nasljednika svojih kultnih tenisica s početka milenija, Isabel Marant izjavila je kako ih nikada nije poželjela prestati nositi.

Balskee model stiže s platforma petom u visini od pet centimetara i nekoliko boja- crnoj, bijeloj, zelenoj, crvenoj i žutoj, a cijena im iznosi 770 dolara, odnosno nešto manje od 5 tisuća kuna.

  • +15
Platnene tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo