THYLANE BLONDEAU

Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu mami uzdahe u bikiniju

29.07.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Dvadesetogodišnja franckuska manekenka i modna dizajnerica, koju je TC Candler dva puta uvrstio na godišnju listu sto najljepših lica, snimljena je tijekom ljetnih užitaka na plaži u Saint Tropezu

Thylane Blondeau, za koju je svijet čuo kad je imala samo 6 godina, mamila je ovih dana uzdahe u francuskom luksuznom ljetovalištvu Sainz Tropez.

Odjevena u gornji dio bikinija boje lavande i donji bijele boje, lijepa Francuskinja bila je mamac za poglede turista koji uživaju u ljetnim radostima na ovom dijelu Azurne obale.

Blondeau je 2007. godine, tada kao šestogodišnjakinja, prozvana 'najljepšom djevojčicom na svijetu', a kao da ta titula nije dovoljna sama za sebe, proglašena je i novom Kate Moss.

Manekenska karijera kćeri francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i glumice te modne dizajnerice Veronike Lourby nije niti počela, niti završila s tom titulom.

Prije stjecanja naslova 'njaljepše djevojčice', Thylane se u dobi od samo 4 godine prošetala modnom pistom noseći Jean Paul Gaultiera.

Nakon dobivanje titule, svjetsko modno dječje čudo munjevito je zauzelo manekensku sferu pa je s 10 godina postala najmlađi model na svijetu koji je pozirao za naslovnicu Vogue Paris. Fotografiju s naslovnice neki su smatrali previše sugestivnom.

Kao 16-godišnjakinja je 2017. godine na Milanskom tjednu mode pistom šetala za Dolce i Gabbanu.

Iako visoka tek 168 centimetara, što se za supermodele smatra prekratkim, Thylane zahvaljujući svojoj tituli nije imala problema s probojem u svijet mode.

  • +5
Thylane Blondeau - nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sa 17 godina je laskavu titulu osvojila drugi put, više od desetljeća nakon prvog trijumfa.

'Jednostavno ne mogu vjerovati... hvala puno TC Candler i svima koji su glasovali', zahvalila se Blondeau svojim obožavateljima s Instagrama na podršci.

Thylane je skromno priznala da nikad nije pomišljala da će osvojiti ovu titulu, na što su joj obožavatelji odgovorili s 80 tisuća lajkova i porukama kako je jako lijepa i kako titulu sigurno zaslužuje.

Ubrzo je postala ambasadorica brenda L'Oreal i proglašena zaštitnim licem luksuzne parfumerke Lolite Lempicka.

Danas Thylane ima više od 4 milijuna pratitelja na Instagramu i vlasnica je vlastitog brenda odjeće No Smile. Neki komadi iz kolekcije njene odjeće, namijenjene opuštenijim i sportskim izdanjima, ručno se izrađuju u Parizu.