povratak trendova iz 2000-ih

Nekada popularni brend za kojim su patile sve zaljubljenice u modu vraća se u velikom stilu

30.12.2022 u 08:34

Bionic
Reading

Od traper jakni prošivenim leptirićima do traperica zvonastih nogavica sa kamenčićima, Miss Sixty je oličenje estetike 2000-ih, a u korak s popularizacijom zaboravljenih trendova ovaj brend se vraća u velikom stilu

Poput plimnog vala nezaustavljivi trend povratka modnih hitova iz 2000-ih, popularno nazvan Y2K trend, nije samo Dieselu ove godine pružio izuzetnu renesansu, sada na modnu scenu vraća jedan brend iz 2000-ih: Miss Sixty.

Lepršave hlače ultraniskog struka s crveno-bijelom etiketom Miss Sixty bile su svojevremeno san svake tinejdžerice. S vremenom popularnost talijanskog brenda postepeno je počela blijedjeti, sve do sada.

Naime, Miss Sixty odabrao je upravo Bellu Hadid za zaštitno lice svoje nove kampanje povodom najnovije kolekcije jesen/zima 2022.

Taj odabir daleko je od puke slučajnosti – sama Bella Hadid, koja je moćna modna influencerica također u privatnom životu rado nosi i fura Y2K trendove. Uz to, prošle godine nekoliko puta je uočena u u vintage Miss Sixty komadima.

Kada Bella Hadid nosi Miss Sixty, to postaje vrući trend za nekoliko sekundi

U slučaju da u dubinama svog ormara nemate spremljen koji Miss Sixty komad, za modnim krpicama te kultne robne marke iz 2000-ih bilo je potrebno prekopat fizičke ili internetske vintage dućane.

No, tu je je često nastajao problem koji nerijetko prati vintage – nedostupnost određene željene boje ili veličine.

No, sada je tu dobra vijest: željeni look Belle Hadid sada se lako može kupiti na internetskoj stranici brenda. Od traper jakni prošivenim aplikacijma leptirića do traperica zvonastih nogavica sa kamenčićima, najnovija kolekcija Miss Sixty ostaje vjerna svojim korijenima, čineći je Y2K trend neodoljivijim.

  • +3
Bella Hadid za Miss Sixty Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije