PREMRŠAVA

Nekada je bila fatalna ljepotica, danas šokira izgledom

02.12.2014 u 16:36

Bionic
Reading

Tara Reid, glumica kojoj su nekada brojne žene zavidjele na izgledu, danas, sa svojih 39 godina, šokira izrazito vitkom linijom, a mnogi vjeruju da se ponovno bori s anoreksijom

Glumica Tara Reid nekada je slovila za jednu od najzgodnijih glumica, no tom se titulom ne može krasiti posljednjih nekoliko godina, a razlog tomu je sve manje kilograma. Na svom je Instagramu objavila fotografiju u bikiniju, no čini se da se Tara nije udebljala ni grama. Štoviše, svojom izrazito vitkom figurom iznova šokira do te mjere da su se mnogi njezini sljedbenici na društvenoj mreži pitali je li ponovno u problemima s anoreksijom.


Naime 2004. podvrgnula se liposukciji iako je imala zavidnu figuru, a četiri godine kasnije i sama je priznala da se borila s anoreksijom. No čini se da se glumica time nimalo ne zabrinjava, već je ponosna na liniju kojom se hvali. Ipak, fanovi su joj izrazito kritizirali izgled i savjetovali joj da se udeblja. Sudeći prema njezinim fotografijama, čini se da nekada lijepa Tara još uvijek nije osvijestila svoj problem.

Visiting my parents house in Palm Springs for thanksgiving before the turkey ??

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on