za svaku prigodu

Nećete im moći odoljeti: 10 najljepših cvjetnih haljina u kojima ćete poželjeti provesti cijelo ljeto

30.04.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Nježno romantično cvijeće, egzotično tropsko, pomalo otkačeno i apstraktno – cvjetnih motiva je doista mnogo i lako je pronaći print koji će obojati vaš modni ormar. Čak i ako niste obožavateljice cvjetnog printa ispred deset najboljih cvjetnih haljina za 2021. godinu sigurno ćete pokleknuti

Modne piste za sezonu proljeće i ljeto 2021. donijele su pregršt cvjetnih motiva i najavile sezonu romantičnih i tako nosivih haljina.

Iako su prošlogodišnje haljine nadahnute Laurom Ingalls Wilder i 'Malom kući u preriji' prisutne i ove sezone, dolaze nam i neki novi, jako zanimljivi uzorci i modeli. Isprobajte kraće cvjetne haljine za večernje izlaske ili one s grandioznim puff rukvima za posebne prigode. Cvjetne haljine doista su nosive tijekom cijele sezone toplijeg vremena, a zahvaljujući različitim modelima i uzorcima doista je lako pronaći baš onu po svojoj mjeri. Svakom modnom ormaru dobro će doći jedna trendi cvjetna ljepotica, a kako bi izbor bio lakši, tu je top deset cvjetnih haljina za proljeće i ljeto 2021. – pokušajte odabrati samo jednu.

Midi haljina otvorenih leđa

Cvjetna haljina srednje duljine must have je ove sezone. Otvorena leđa čine ovaj model prikladnim za koktel zabave, a uz dodatak lijepog kardigana bit će sjajan dnevni stajling.

Midi haljina s tankim naramenicama

Nosite ovu haljinu uz svoju omiljenu torbicu i par espadrila i zamišljate da pijuckate omiljeni rose u Provansi.

Cvjetna haljina na jedno rame

Haljina sa asimetrično rezanim ramenom daje snažno romantičan prizvuk. Ovu haljinu nosite na vjenčanja i posebne prigode.

Nabrana cvjetna haljina

Ova cvjetna haljina ukrašena naborima laska figuri, ističe obline, a puf rukavi bit će upečatljiv detalj.

Lanena haljina s motivom havajskog cvijeća

Lagana ljetna haljina prekrivena havajskim motivima doslovce zove na odmor, a kombinirajte je s ljetnim sandalama tankih naramenica i šeširom većeg oboda.

Haljina s naborima i volanima

Savršena za obiteljska okupljanja i druženja s prijateljima za toplih večeri, ova haljina vrlo brzo će isplatiti svaku uloženu kunu.

Midi haljina povišenog struka i s tankim naramenicama

Vrlo ženstvena, s podesivim naramenicama ova haljina naglasit će vašu nježnu stranu. Visoki struk djeluje tako romantično, podsjećajući na renesansne haljine, a uparite je s omiljenom dnevnom torbicom.

Midi haljina u kombinaciji cvjetnih motiva

Zašto nositi samo jedan cvjetni print? Razigranu haljina s puf rukavima kombinirajte s jednostavnih kožnim sandalama i imat ćete sjajan dnevni stajling.

Patchwork haljina

Ova haljina donosi spoj dva omiljena trenda ove sezone – patchwork, odnosno 'krpljenje', tehniku šivanja koja različite komadiće tkanine, po određenom uzorku, spaja u cjelinu te cvjetne uzorke. Ovu razigranu haljini furajte uz tenisice za odlična dnevni look.

Midi haljina lađa izreza

Lađa izrez ostavlja ramena gola i izložena pogledima, djelujući nježno i izazovno dok će voluminozni slojevi dati romantični prizvuk uz vrlo ugodan osjećaj nošenja.

  • +20
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije