BULGARI AMBASADORICA

Nećakinja princeze Diane pokazala skupocjeni nakit na glamuroznoj dodjeli

25.01.2019 u 16:49

Bionic
Reading

Glamuroznu dodjelu nagrada Town & Country Jewelry na njujorškom Manhattanu svojom pojavom uveličala je Lady Kitty Spencer - 28-godišnja kćer Charlesa Spencera, mlađeg brata nikad prežaljene princeze Diane

Kao model i ambasadrica luksuznog brenda nakita Bulgari, nećakinja princeze Diane na svečanom događanju plijenila je pažnju u modnom klasiku – maloj crnoj haljini od satena koju je prigodno stilizirala upečatljivim i skupcjenim kompletom nakita od dijamanata i crvenih rubina.

  • +4
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sjajna haljina naborane tkanine i detalja volana u donjem dijelu posebno je laskala figuri ove poznate britanske plavuše, a viđenu kreaciju potpisuje talijanski dvojac Dolce & Gabbana s kojim Lady Kitty Spencer već neko vrijeme uspješno surađuje.

  • +16
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nećakinja princeze Diane već je dobro poznato ime u modnim krugovima, a mnogi brendovi žele da upravo njezino lice krasi kampanje njihovih novih kolekcija. Njezin posljednji angažman upravo je onaj za slavnu talijansku kuću Bulgari, za čiju je liniju nakita postala i službeni ambasador.

I dok joj na poslovnom planu cvjetaju ruže, isto se ne može reći za njezin ljubavni život. Nakon što je 2017. godine prekinula četverogodišnju romansu s 45- godišnjim talijanskim poduzetnikom Niccolom Barattieriem di San Pietrom, Kitty Spencer i dalje solira.

'Nitko od mojih bivših dečki nije bio Englez, a nijedan od njih nije bio dobar za mene. Možda je došlo vrijeme za Engleza', svojedobno je prokomentirala.