NAKON DOČEKA PRINOVE

Nećakinja Julije Roberts vratila se u top formu i zablistala u najpoželjnijim komadima sezone

29.04.2021 u 21:41

Bionic
Reading

Nakon što je krajem prošle godine po prvi put iskusila čari majčinstva, poznata američka glumica Emma Roberts rijetko se može ugledati u javnosti, no kada se to i dogodi dežurnim paparazzima redovito servira besprijekorna casual izdanja

S dugogodišnjim partnerom, glumcem Garrettom Hedlundom, krajem prosinca prošle godine dočekala je sina, a od tada gotovo da se ni ne viđa u javnosti. Ipak, dežurnim paparazzima nije uspjela promaknuti na ulicama Los Angelesa a izdanjem kojim su dominirali trendovski komadi sezone ujedno je dokazala kako se velikom brzinom vratila u top formu nakon dolaska prinove.

Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata po besprijekornim casual izdanjima, 30- godišnja glumica ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Uz model traperica visokog struka i s ravnim nogavimacam nosila je bluzu koja se isticala vrućim modnim detaljem u znaku predimenzioniranog Petar Pan ovratnika. Upravo ovaj detalj istaknut na mnoštvu modela bluzi i košulja posljednjih mjeseci dominira stajlinzima modnih ovisnica, te i ove sezone slovi za veliki trend.

  • +10
Bluze sa velikim ovratnikom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odabir Emme Roberts pao je na bluzu ukrašenu bež uzorkom vichy koji se, poput velikoga ovratnika, također može pohvaliti velikom popularnošću na modnoj sceni, a kako bi i po pitanju obuće i dodataka slijedila trendovsku priču pobrinula se odabirom udobnih balerinki i torbice s detaljem lanca.

Posljednjih mjeseci u svojima pojavljivanjima u javnosti nećakinja holivudske miljenice Julije Roberts redovito je nosila efektne maske za lice, a ovoga puta odlučila se za traper model sa izvezenim natpisom 'Cool Vibes' što je, u konačnici, prezentirala svojim novim izdanjem.