MODNA INSPIRACIJA

Ne znate kako uklopiti bodi u stajlinge? Zvijezde ulične mode imaju odgovor

11.08.2020 u 15:25

Bionic
Reading

U aktualnoj sezoni pojavilo se nekolicina modnih trendova koje se u praksi čine zahtjevnim za nošenje. Jedan od njih nesumnjivo je bodi koji se s godinama staža na modnoj sceni riješio epiteta sportske odjeće postavši statement modni komad

Gledajući unatrag, prošlo je svega nekoliko godina prije nego što je bodi kostim, prvobitno plasiran na tržište kao dijelom sportske linije odjeće, postao punopravni član modne scene. Slavna njujorška dizajnerica Donna Karan ovaj odjevni predmet nazvala je 'lakim komadom' koji predstavlja idealan osnovni komad pri slojevitom stilu odijevanja, a ove godine, dostupne verzije bodija na policama trgovina svestranije su nego ikad prije.

Njihovoj novoj popularnosti nesumnjivo su pomogle i jedne od najpoznatijih dama današnjice poput reality zvijezde Kim Kardashian West koja je svoje postojeće poslovno carstvo proširila na Skims liniju odjevnih komada za oblikovanje tijela s različitim vrstama bodija u glavnom fokusu.

Ovisno o raspoloženju i osobnom stilu, bodiji mogu predstavljati temeljni segment stajlinga ili statement komad koji će podići svaku osmišljenu kombinaciju, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori modni primjer svjetskih zaljubljenica u modu.