FASHION GURU

Ne znam što je Ani Begić Tahiri bilo taj dan kada se odijevala, ali sigurno ju je boljela glava

  • 23.05.2019 u 15:36

  • Bionic
    Reading

    U večernjem izlasku na dodjelu Storyjevih nagrada, našlo se, očekivano, mnogo poznatih lica, među kojima je bilo bolje i lošije odjevenih. Prema mišljenju Fashion Gurua, Tamara Garbajs odradila je sjajan posao, dok se isto ne može reći za njezinu kolegicu Anu Begić Tahiri

    Ne znam što joj je bilo taj dan kada se odijevala, ali sigurno ju je boljela glava pa je rekla - 'daj mi to'.

    Plava drapirana satenska haljina nije bila najbolji izbor za poznatu glumicu. O satenu sam već pisao i teško da stoji bilo kome tko nije Kate Moss.

    Nažalost, to je materijal koji se itekako gužva jer, koliko vidim, ovo bi mogao biti viskozni saten, a on je prikladniji za bluze ili top. Zašto? Pa dovoljno je vidjeti da je Ana izgužvana baš na dijelovima na kojima to nije baš najbolje.

    Gornji dio je dobar, ta boja je dosta atraktivna i shvaćam cijelu kreaciju, ali iskreno - nije najbolje izvedeno.

    Jedna od boljih haljina bila je ona Tamare Garbajs. OK, možda sam pristran jer se ona po meni dobro odijeva i netko će reći da ovo nije svečana večernja haljina, ali mislim da je cjelokupni stajling dobro odrađen. Ponajprije zato što Tamara itekako zna što joj stoji i kako treba nositi odjeću.

    PROMENADA NA CRVENOM TEPIHU

    Jelena Veljača i Nina Badrić u večernjem izlasku; evo tko je još bio na dodjeli nagrada

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.