VRUĆE ŠTIVO

Ne propustite novu vruću scenu iz erotskog romana 'Tvoja'

23.08.2013 u 11:17

Bionic
Reading

Strastven i opsesivan odnos protagonista Eve i Gideona koji je opčinio čitatelje diljem svijeta nastavlja se u još uzbudljivijem nastavku 'Tvoja'

U trećem romanu serijala, odnos između Eve i Gideona dostiže novu razinu, a plamen strasti između njih dvoje sve je jači. Eva se razvija u snažnu i samouvjerenu ženu, a i Gideon se mijenja kao partner dostojan ove posebne heroine.

Serijal Crossfire američke spisateljice ljubavnih romana Sylvie Day jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada , a kod nas ga je objavila nakladnička kuća Znanje. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište. Prvi roman serijala Pred tobom objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a drugi nastavak serijala U tebi se dva tjedna nakon objavljivanja paperback izdanja u Velikoj Britaniji našao na vodećoj poziciji Amazonovih Top 100 bestselera, ispred J. K. Rowling.

Ulomak iz knjige 'Tvoja', trećeg nastavka serijala Crossfire

Rukama sam s ljubavlju klizila po njegovim čvrstim prsima, igrala se s tankim tamnim dlačicama prije nego što se suze u svilenkastu crtu koja mu se spušta ispod pasice hlača. Trbušni mišići podrhtavali mu su pod mojim dodirom, a ritam disanja se promijenio.

Spustila sam se i sjela mu na krilo te se divila njegovu tijelu.
Palčevima sam mu kružila u sićušnim krugovima oko bradavica i promatrala njegovu reakciju te čekala da podlegne nježnom pritisku mog dodira. Spustila sam glavu i utisnula mu poljubac u udubinu vrata.

Pod usnama sam osjetila udaranje njegova bila i udahnula muževan miris njegove kože. Nikada mi nije bilo dovoljno uživanja u njemu jer bi i on uvijek istim intenzitetom uživao u meni.
Gideon je zastenjao i podignutom rukom zahvatio mi kosu.
'Eva.'
'Volim kako reagiraš na mene', šapnula sam, opijena time što mi je takav besramno senzualan muškarac potpuno prepušten na milost i nemilost.

Roman 'Tvoja' treći je dio hit serijala Crossfire

'Sviđa mi se to što si ne možeš pomoći.'
'Ne mogu.' Pustio je da mu pramenovi kose, razbarušeni od sna, promiču kroz prste.
'Dodiruješ me kao da me obožavaš.'
'Obožavam te.'
'Osjećam to u tvojim rukama... tvojim ustima. U tvom pogledu.' Progutao je slinu, a moje su oči pratile taj pogled.

'Nikada ništa nisam željela više od ovoga.' Mazila sam mu torzo, prstima iscrtavala prekrasne prsne mišiće i potom liniju svakog pojedinog rebra. Poput znalca koji se divi savršenstvu neprocjenjivog umjetničkog djela.

'Igrajmo jednu igru.'

Jezikom si je polako oblizao usnu zbog čega me u preponama stegnulo od ljubomore. Znao je to, naravno. Vidjela sam to u opasnom bljesku njegovih očiju.

'Ovisi o pravilima'.
'Večeras si moj, frajeru.'
'Uvijek sam tvoj.'
Raskopčala sam bluzu i skinula je, razotkrivši bijeli čipkasti grudnjak i tange.

Tportal i izdavačke kuća Znanje poklanjaju vam primjerke romana 'Tvoja', trećeg nastavka hit serijala Crossfire.