VOLE EKSPERIMENTIRATI

Ne biste vjerovali kakve su seksualne navike mladih žena

14.11.2012 u 14:36

Bionic
Reading

Hit knjiga 'Pedeset nijansi sive' u kratkom je vremenu utjecala na seksualne navike mladih žena, od kojih je čak dvije trećine mladih žena eksperimentiralo sa sado-mazo igrama

Besteler 'Pedeset nijansi sive' ohrabrio je mnoge mlade žene da eksperimentiraju sa sadomazohizmom, piše stranica Female First. Istraživanje koje je proveo časopis more! pokazalo je da su dvije od tri mlade žene eksperimentirale s igramadominacije potaknute čitanjem popularne knjige.

Vezivanje i spanking postale su popularna praksa među mladim ženama koje u svojim spavaćim sobama pokušavaju ostvariti vlastitu verziju odnosa Christiana Greya i Ane Steele.

'Mlade su žene više nego ikada sklone eksperimentiranju u spavaćoj sobi: jedna od deset je otkrila da je imala seksualni odnos s ženama, a isti postotak je isprobao seks u troje', kaže urednica magazina !more Chantelle Horton.

'Zabrinjava, međutim, što primjećujemo da sve više žena između 18 i 24 godine osjeća pritisak da u krevetu rade stvari koje ne žele. Više od polovice anketiranih djevojaka priznalo je da su pristale na spolni odnos samo zato jer su osjećale da moraju.'

Evo, još nekih činjenica koje je donijelo istraživanje:

Kako često ulaze u seksualne odnose?

Mlade su žene u Velikoj Britaniji danas prilično aktivne. 40 posto ispitanica izjavilo je da imaju seksualne odnose dva do tri puta tjedno, dok ih je šest posto reklo da seks konzumiraju svaki dan. Većina žena se slaže da bi se osjećale sigurnije u krevetu kad bi bile vitkije.

Seks single djevojaka
Tko kaže da je potrebno imati dečka da biste se dobro proveli? Šest od deset djevojaka priznalo je da su imale seks za jednu noć, a čak jedna od deset u takvu se rizičnu aktivnost upustilo više od deset puta. Trećina ispitanica izjavilo je da redovito spavaju s 'prijateljima s povlasticama'.



Seksperimenti

Misionarski položaj je još uvijek najomiljeniji seksualni položaj, ali nema sumnje da su mlade žene sklone i drugim pozama. 72 posto djevojaka posjeduje vlastite seksi igračke, jedna od deset imala je seksualni odnos utroje, 30 posto ih je snimilo seksi kućni video, 11 posto je vodilo ljubav u krevetu svojih roditelja.

Kada seks krene po zlu...
Stvari ne idu uvijek prema planu i zabrinjavajućih je 40 posto mladih žena priznalo da su bile toliko pijane da se sljedećeg jutra nisu sjećale seksa. Više od polovice imalo je spolni odnos samo zato jer su osjetile da to moraju, a ne zato što su htjele, a 21 posto ih kaže da su barem jednom napravili neku stvar u krevetu koja im nije bila ugodna.