PRAVA INSPIRACIJA

Naše ljepotice pokazale što je čista elegancija

11.12.2014 u 15:01

Bionic
Reading

Naše slavne ljepotice itekako znaju kako se odjenuti za važan božićni domjenak ili party, a još jednom su pokazale da je s crnom ili crvenom bojom u ovo blagdansko vrijeme nemoguće pogriješiti

Nina Badrić nastupala je na tradicionalnom božićnom Vipnetovom koncertu u zagrebačkom HNK-u te je svojim kreacijama oduševila prisutne poput prave dive. Za nastup je odabrala raskošnu bež toaletu s crnom čipkom, a poslije je zasjala u crvenoj haljini, baš kako i priliči blagdanskom raspoloženju.

Na koncertu je među mnogobrojnim obožavateljima glazbe naše pop dive uživala i Dubravka Jusić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta, koja je nosila ženstvenu crnu haljinu s decentnom aplikacijom na boku.

Voditeljica Daniela Trbović ostala je vjerna svom stilu te je odabrala hlače, ali nije joj nedostajalo glamura uz bijeli sako koji podsjeća na smoking.

Pjevačica i glumica Vanda Winter te jedna od naših najljepših misica Branka Krstulović plijenile su pažnju u svečanim kreacijama. Dok je Vanda odjenula dugu crnu haljinu sa zanimljivim geometrijskom izrezom na dekolteu, Branka je u haljini s čipkom još jednom dokazala da zna što je čista elegancija.