SRETNE VIJESTI

Naša pjevačica ponovno je trudna

25.04.2014 u 11:50

Bionic
Reading

Iako je nedavno izjavila kako se divi majkama koje se u kratkom razmaku odluče na drugo dijete, upravo joj se to sada dogodilo. Pjevačica grupe ET Katarina Rautek ponovno je trudna

Katarina Rautek ovoga puta čeka djevojčicu koja bi na svijet trebala stići u listopadu, donosi In Magazin. Njezin sinčić Dominik u kolovozu će navršiti dvije godine, a seka mu stiže kao najljepši poklon. Iako ga je odlučila odgajati kao samohrana majka, njezin novi partner, donosi In Magazin, izvrsno se slaže s malenim. Riječ je o zagrebačkom ugostitelju s kojim je u vezi oko godinu i pol.


Nakon prvog porođaja ambiciozna Katarina već je nakon dva tjedna održala koncert. Iako je već osam godina u grupi ET i obožava svoj posao, majčinstvo, isticala je često, najljepše je što joj se dogodilo u životu.

'Najljepše nešto kad se probudim ujutro i on onako okrene glavu jer voli biti sa mnom u krevetu. Onda me ovako zagrli, nasmije se i onda me s onim ručicama zagrli i samo se nasmije i nema ništa ljepše na svijetu', rekla je Katarina.