DVOSTRUKA SREĆA

Nakon surogat majke i sama ostala trudna

13.06.2013 u 18:15

Bionic
Reading

Mjesec dana nakon što je surogat majka, koju su njezin partner Ty Comfort i ona unajmili, uspjela zatrudnjeti, manekenka i dizajnerica rublja Caprice Bourret saznala je da je i sama ostala u drugom stanju

Trudna Caprice zbog toga će u kolovozu i rujnu dobiti dvoje djece jer je termin poroda jedne od beba samo četiri tjedna ranije od rođenja druge.

'Riječima ne mogu opisati našu sreću kada smo saznali da očekujemo dvije bebe', rekla je Caprice koja je trenutačno u šestom mjesecu trudnoće.

80269 ,80062 ,79367 ,78485

Caprice i milijunaš Ty unajmili su surogat majku nakon što su joj liječnici rekli da će teško uspjeti zatrudnjeti prirodnim putem.
'Oduvijek sam željela imati obitelj, no tek sam prije dvije godine pronašla pravu osobu s kojom mogu zamisliti provesti ostatak svog života', rekla je Caprice i dodala da je prije toga naporno radila na svojoj karijeri.

Ne krije da je surogat majka koja će im roditi dijete postala dio njihove obitelji i da će joj zauvijek biti zahvalna na ljubaznosti i nesebičnosti.

'Kada smo saznali da je surogat majka trudna, za nas je to bilo pravo čudo. Moja majka je toliko uzbuđena da je već kupila dovoljno dječje odjeće kojom bi mogla ispuniti cijelu zemlju', rekla je Caprice i dodala da su spol beba odlučili zadržati za sebe.