NIKAD LJEPŠA

Nakon odlaska iz kraljevske obitelji, Meghan Markle zablistala glamuroznim imidžem

01.03.2021 u 20:41

Bionic
Reading

Američka glumica Meghan Markle koja je sa svojim suprugom princom Harryjem pronašla novi dom u Kaliforniji, dala je intervjuu Oprah Winfrey koji će biti prikazan 7. ožujka, a svjetska javnost ne prestaje brujati o tom razgovoru za koji mnogi smatraju kako će izazvati burne reakcije

Dosad su viđeni samo isječci tog razgovora o kojem će se zasigurno još dugo pričati, a mnogi su se modni znalci pozabavili i izgledom Meghan Markle koja je otkako je napustila Veliku Britaniju poradila i na svom imidžu koji je prije ulaska u kraljevsku obitelj bio prepun smjelijih modnih kombinacija kako i priliči glumici navikloj na holivudsko blještavilo.

Riječ je o prvom javnom gostovanju nekadašnje zvijezde serije 'Suits' nakon što su ona i princ Harry (36) otkrili da očekuju svoje drugo dijete ove godine.

U intervjuu s Oprah 39-godišnja Meghan zablistala je u elegantnoj crnoj svilenoj haljini ukrašenoj remenom s bijelim cvjetnim detaljima koju potpisuje Armani.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Crne stilettice (Aquazurra) odlično su se uklopile u ovaj stajling koji je dodatno nadogradila sa skupocjenim nakitom kojim je odala počast i princezi Diani, majci svoga supruga budući da je između ostalog nosila i narukvicu Cartier čija je cijena vrtoglavih oko 17 tisuća funti, a koja je nekad pripadala Lady Di.

Riječ je o istoj narukvici koja je iskorištena i za Meghanin zaručnički prsten. Tad je princ Harry iz narukvice svoje pokojne majke uzeo dva kamena kako bi ih ukomponirao u zaručnički prsten svoje drage s tri kamena.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Glamurozni outfit Meghan je dodatno naglasila i efektnom ogrlicom manje poznatog brenda Pippa Small.

Njezina kosa je sad vrlo duga te je uglavnom nosi stiliziranu u bujne valove, popularne i u Hollywoodu, no za razgovor s Oprah se odlučila za šarmantnu punđu s pramenovima s obje strane lica.

Make up stručnjacima nije promaknulo i kako je promijenila i način šminkanja koji je više dramatičan i zavodljiv te je oči našminkala u smokey eyes stilu.

Meghanin novi look nazvali su povratkom holivudskim korijenima.

Inače, ekskluzivni intervju u trajanju od dva sata, u kojem par sa slavnom voditeljicom razgovara o svojoj odluci da napuste kraljevsku obitelj i presele u Kaliforniju sa sinčićem Archiejem, bit će prikazan u nedjelju 7. ožujka.

Dogovor s Oprah Winfrey za intervju potaknuo je kraljicu Elizabetu i Buckinghamsku palaču da odmetnutom kraljevskom paru oduzme sva kraljevska pokroviteljstva, a njihov odgovor kraljici da je 'služba univerzalna' razbjesnio je princa Williama i ostale članove obitelji koji su ostali šokirani takvim nepoštivanjem kraljice.