FASHION GURU

Nakon niza čudnovatih izdanja Borna Kotromanić ima jedno pristojno, ali ovaj pokrov na glavi ne služi ničemu osim da je ne poprska auto kad prijeđe preko lokve

  • 10.02.2021 u 13:04

  • Bionic
    Reading

    Zagrebačkim Cvjetnim trgom ovih dana prodefilirala je i Borna Kotromanić, a umjesto maske nabacila je vizir. Da on nije adekvatna zaštita od koronavirusa, dobro je poznato, ali kako je istaknuo Fashion Guru, svakako štiti od toga da te ne poprska auto kad prijeđe preko lokve, a i vidi se ruž

    Kada vidim zagrebačku špicu, odmah mi je ljepše, ali isto tako tužno mi je to da Hrvati uopće ne poštuju nijednu mjeru koje se poštuju diljem Europe i svijeta, a to je za početak nošenje maski, ali zna se da smo mi najpametniji tisućljetni narod, a naravno da smo i najbolji u Europi, kako kažu Stožer i Vlada, samo zaboravljaju da ljudi doma ipak imaju internet.

    • +5
    Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

    Naša današnja gošća u rubrici stavila je barem nekakav pokrov dok je hodala zagrebačkim Cvjetnjakom, makar znamo da on ne služi baš ničemu osim da vas ne poprska auto kad prijeđe preko lokve na razvaljenim zagrebačkim cestama i naravno, da vam se vidi ruž.

    S druge strane uvijek mi je drago vidjeti Bornu, ako ništa drugo - svaki put da malo boje i svjetskog štiha na opustošenim zagrebačkim ulicama. Divno je vidjeti bijelu zimsku jaknu u sivom gradu, a znamo da su kod nas uobičajene crne ili sive, da ne govorim o njezinim trendi Fendijevim čizmama koje zagrebačke ulice već duže vrijeme nisu vidjele, jer uglavnom njima vladaju tenisice.

    • +6
    Borna Kotromanić Izvor: Pixsell / Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL

    Sve je to naša Borna začinila crvenim detaljima, poput hlača i torbe. Hvala joj na tome da nije nosila trenirku jer mi je već muka od njih. Nakon njezinih čudnovatih izdanja ovo je stvarno jedno pristojno.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.