NA ULICAMA NEW YORKA

Nakon dugo vremena u javnosti: Melania Trump plijenila elegancijom u bijelom

15.06.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Od odlaska iz Bijele kuće, Melania Trump vodi život daleko od očiju javnosti, no ovog tjedna nije uspjela promaknuti objektivima dežurnih paparazza na ulicama New Yorka

Bivša prva dama ove je srijede uočena pri izlasku iz njujorškog Trump Towera u velikom stilu uoči rođendanske proslave supruga Donalda Trumpa.

Poslovni neboder poznata Slovenka napustila je u izdanju kojim je dominirala bijela košulja- haljina s potpisom talijanskog Guccija, a koja se u prodaji nalazi po cijeni od gotovo 2200 eura.

Elegantni model, pojačan remenom s detaljem zlatne kopče efektnog izgleda, 53- godišnja Melania nosila je uz bijelu verziju Hermèsove skupocjene torbe Birkin – investicijskog modela s čijim je brojnim verzijama nerijetko upotpunjavala formalna izdanja tijekom obnašanja funkcije prve dame Amerike.

Pažljivo isfeniranoj frizuri, kakvu je njegovala za vrijeme suprugova predsjedničkog mandata, i dalje je vjerna, a cjelokupno izdanje zaokružila je sunčanim naočalama uzorka kornjačevine.

Uz Melaniju bio je prisutan i danas 17- godišnji Barron Trump, a vjeruje se da se dvojac uputio u Bedminster gdje se očekuje ‘skromna’ proslava Donaldovog 77. rođendana, kako tvrde izvori za američki Page Six.

  • +4
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: CHRIS KLEPONIS / POOL