NADALEKO POZNATA SLASTICA

Nakon 60 godina Bajadera ima novi okus

26.08.2015 u 11:42

Bionic
Reading

U atriju Kneževa dvora u Dubrovniku, Kraš je pretpremijerno predstavio Bajaderu Amarus, novi okus najpoznatije hrvatske slastice koji će na tržištu biti dostupan od rujna

Na ekskluzivnoj promociji, nakon koncerta Ive Pogorelića, Kraš je svoje goste razveselio novim okusom Bajadere

Dubrovačke ljetne igre, jedinstveno mjesto susreta umjetnosti i tradicije, Krašu su bile idealna prilika da se kvaliteta i vrijednosti premium proizvoda Bajadere predstave Hrvatskoj i njezinim posjetiteljima.

'Po prvi put u 60 godina svoje povijesti, brend Bajadera dobio je još jednu inačicu, obogaćenu novim sastojcima i sigurni smo da će je svi ljubitelji slastice s kojom su odrastale generacije na ovim prostorima dočekati s veseljem. Bajadera Amarus pronaći će svoje mjesto u bogatoj povijesti Kraša ispisanoj kvalitetom, tradicijom i zadovoljnim kupcima', prilikom predstavljanja izjavila je prokuristica Kraša, Marica Vidaković.

Nova Bajadera Amarus vjerojatno će vas očarati raskošnim tamnim nugatom obogaćenim komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema te najfinijim lješnjacima. Sada nam još preostaje dočekati jesen i probati novu Bajaderu.