LIJEPE, A USAMLJENE

Najseksi Hrvatice koje nemaju sreće u ljubavi

22.03.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Nisu samo holivudske ljepotice nesretne u ljubavi, već se i u našem vrtu krije poneka usamljena ruža. Otkrijte koje domaće ljepotice dane provode same, dok muke muče s ljubavlju, a mi ćemo vam ponuditi njihova savršenog princa na bijelom konju, Ferrariju ili nečem trećem

Posljednjih dana medijski prostor preplavili su silni ljubavni brodolomi holivudskih oskarovki, od Kate Winslet do omiljene nam nesretnice u ljubavi Sandre Bullock. Ako im pridodamo vječno neuspješne krasotice u traženju gospodina savršenog - Jennifer Aniston i Reese Witherspoon - nad glavama će nam se nadviti pitanje gdje se kriju razlozi ljubavnog kraha nekih od najuspješnijih žena svijeta? Nakon postavljenog pitanja, nećemo, iako ste to očekivali, pokušati odgovoriti na njega, već ćemo se okrenuti vlastitom vrtu u potrazi za našim kopijama nesretnih holivudskih ljepotica i njihovih prinčeva.

Anđa Marić

Za sam početak jedan vrući kesten. Anđa Marić, glazbenica, članica žirija HTZ-a, nekadašnja manekenka, misica, ljepotica dugih nogu i oštra jezika, prije deset dana objavila je medijima da se razvodi od Primoža Dolinčara. Iako je rastavu prihvatila kao nešto sasvim normalno i nimalo ekskluzivno za današnje vrijeme, u jednom od intervjua istaknula je da joj se čini da je ni jedan muškarac nije iskreno volio, što bi značilo da svog princa još uvijek čeka.
Prinčevi, ne ljubomorite: Nesputana Anđa ne podnosi ljubomoru ni pritisak. 'Čim osjetim zrno ljubomore, ja se hladim i gubim interes', izjavila je Anđa za Slobodnu Dalmaciju. Za što se borite? 'Kandidatima ništa ne nudim, no zauzvrat ništa i ne tražim: samo malo mira i pažnje', izjavila je Anđa nedavno za Gloriju. Tko bi joj takvoj odolio?

Tatjana Jurić

RTL-ova novinarka i voditeljica dugi niz godina bila je u vezi s Dinamovim nogometašem Vedranom Ješeom. Veza je puknula nakon što je Vedran potpisao za švicarski klub Thun jer par nije bio spreman voljeti na daljinu. I dok je Ješe otputovao u Švicarsku, Tatjana se nije pomakla daleko od maksimirske šume.

Novog izabranika srca svoga pronašla je preko zajedničkog prijatelja tek malo van nogometnog terena, u tadašnjem savjetniku u Dinamu Nikkyju Vuksanu. Ljubav je potrajala dvije i pol godine, unutar kojih su planirali zajednički život, a spominjao se i odlazak pred oltar. Prošlog ljeta krenule su kalkulacije o zahlađenju odnosa, da bi sve završilo medijskom potvrdom prekida krajem godine. Kao navodni razlog i u ovom prekidu se spominje udaljenost.

Prinčevi, oboružajte se: Iako je prije nekoliko dana za Novi list izjavila da u njenom životu 'već dugo postoji netko poseban', bez imena i prezimena mi joj ne vjerujemo. Stoga, nekoliko crtica koje će Tatjanu oboriti s nogu. Slijedom dosadašnjih veza, idealno bi bilo da ste sastavni dio maksimirskog stadiona, s loptom ili bez nje, i da nikako ne razmišljate o transferu u jači i udaljeniji klub. Uz to, Tatjana naprosto obožava štikle. Ne savjetujemo vam da po maksimirskom travnjaku trčite za loptom u visokim petama (iako, tko zna?), već ih shvatite kao idealnu zamjenu za buket ruža na prvom sudaru. Vi i Tatjana, u pozadini javorova grana i pokoja platana, u ruci štikle louboutinke, '15-centimetrašice'.

Iva Jerković

Prije desetak dana Iva Jerković u intervjuu Extri izjavila je da će biti solo dok god ne pronađe savršenog muškarca, dodavši da je spremna i za dijete i za brak, tek joj nedostaje ključ za sve to. Manekenku su ljepota i seksipil doveli i do Egotastica, portala sa svjetskom kremom seksi ljepotica, dok su je domaći i strani mediji povezivali s vrlo zanimljivom galerijom likova.

Tako je, navodno, bila u višegodišnjoj vezi s Josipom Antićem Zefom, kojega mediji nazivaju Petračevim nasljednikom, a mediji su je gurnuli i u zagrljaj Hrginog supruga Deana Šarića i proslavljenog nogometaša Darija Šimića. Ona je to sve spremno negirala, usput radeći gluposti za volanom. Tako je provela noć u zatvoru zbog automobilskog divljanja zagrebačkom Tkalčićevom i Opatovinom u Zefinom društvu, a kao žrtva njene neprilagođene brzine pala je i pješakinja na zebri u Maksimirskoj ulici.

Savršeni prinčevi, nogu na gas: Iva čeka gospodina savršenog, što god to značilo. Svi vi rijetki sretnici koji se pronalazite u ovom šturom, a opet prilično konkretnom opisu, nogu na gas i krenite u lov. I pazite na pješake!

Nina Badrić

Rastava Nine i Bernarda Krasnića prošle jeseni izuzetno je bučno odjeknula u medijima. Par koji je u vezi bio devet godina, od toga sedam bračnih, dotad se nije povlačio po medijima te je prekid bio prava bomba. Nakon toga, šest godina mlađi Bernard utjehu je potražio u ludim noćnim izlascima, a Nina bježeći iz Zagreba u Italiju, Srbiju, Rusiju i diljem svijeta. Novi muškarci se nisu pretjerano spominjali, tek pokoji koji je sve brzo i odlučno demantirao, a Nina i Bernard nastavili su druženje kao prijatelji. Sudeći po napisima, princ na bijelom konju još se očekuje.

Prinčevi lutalice, u napad: Kako je Nina diskretna i samozatajna po pitanju vlastite privatnosti, što izuzetno cijenimo, smjernice za prinčeve temeljit ćemo isključivo na insinuacijama. Kako nije upalio mlađi i pomalo neiživljeni muškarac, lociran najčešće u vlastitom pubu, možda je ključ u zrelosti i lutalaštvu. Zato, muškarci koje su krize kasnih tridesetih pritjerale da se riješe svojih dosadnih poslova i zamijene ih lutanjem svijetom, a nikako ne žele putovati sami, već u prekrasnom i raspjevanom društvu, u akciju!

Mila Horvat

Ime lijepe HTV-ove novinarke i voditeljice spominjalo se uz mnoge muškarce te su je povezivali sa Zoranom Mamićem, Igorom Štimcem, Ivicom Blažičkom, Slavenom Bilićem, Stipom Drvišem i Mislavom Galićem, starog Mirka sinom. Ona je to šutke slušala, naizgled se pomirivši s činjenicom da će uz ime svakog slobodnog ili preslobodnog muškarca vezanog uz HTV, sport i šire, kad-tad osvanuti i njeno ime. 'Spominjanje mog imena u kontekstu tuđih razvoda već je, nažalost, postalo tradicija', izjavila je jednom prilikom. Drugom prilikom je, pak, dodala znatno odlučnije: 'Slobodna sam osoba i u privatnom dijelu svog života mogu učiniti što god poželim, a svoje postupke ne moram nikome opravdavati.' Sudeći po medijskim napisima, Mila je i dalje slobodna i u potrazi za svojim princom.

Mudri prinčevi, kliješta u ruke i krenite: Naslonimo li se na nisku Milinih medijskih trijumfa, pomalo brzopleto zaključili bismo da Mila pada na muškarce koji prvenstveno dobro barataju loptom i mikrofonom. Obrat nam je ponudila Mila sama, ustvrdivši da pada na intelekt i dobre majstore. Stoga, svi vi koji popravljajući sudopere rješavate testove inteligencije ili odvrčući pregorjele žarulje igrate imaginarni šah protiv sebe i pobjeđujete, niste bez šanse. Dapače.

Vlatka Pokos

Rođendanski šećer na kraju. Jedinstvena Vlatka Pokos danas stupa u peto desetljeće života, a iza sebe ima zaruke sa Zlatkom Maletićem, kratku aferu s Alenom Bokšićem i medijski i sudski bučan brak s Dikanom, nakon kojeg kreće ljubavni obrat sa zrelih i prezrelih muškaraca na dječarce.

Nakon devet godina mlađeg Željka Radolfija, u igri (medijskoj ili stvarnoj, nikad to nećemo saznati) bio je 12 godina mlađi Dino Bubičić, nakon kojeg su uslijedile ljetne avanture s dva mlađahna Marina, od kojih joj medijsko prepucavanje s 14 godina mlađim Radićem nije bilo potrebno. Nakon svega, usamljena Vlatkica ovogodišnje Valentinovo dočekala je sama, a u rođendanskoj poruci svekolikom tportalovskom čitateljstvu poručila je da su za njen dobar izgled zaslužni seks i mladi dečkići, bježeći od one stare narodne: 'Tko s djetetom liježe, popišan se budi.'

Mladi prinčevi, morskih gena, u zasjedu: Na temelju bogatog iskustva, Vlatka je zaključila da su Dalmatinci najzgodniji frajeri, a nakon ocvalog Dikana otkrila je ljepotu mladosti. Stoga, mladi morski galebovi, ljeto se bliži, a s njime i Vlatka kuca na vrata. I ne čekajte da ona prva uleti, jer Vlatka 'nikada ne bi prva uletjela muškarcu'. No, ne brinite, znat ćete je li red na vama, jer 'ako se meni muškarac sviđa, ja ću ga pogledati na takav način da on to zna.'