ZNA PILAR DE ARCE

Najpoželjnije jesenske čizme nosite na ovaj način i neće vam dodati godine

22.11.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Pedeset plus modna ikona Pilar De Arce ima pregršt sjajnih modnih ideja pa nimalo ne čudi da je njezin Instagram profil pravi 'rasadnik' maštovitih stajlinga s rastućim brojem obožavatelja

Osim omiljenih combat modela ove jeseni i zime sve će biti u znaku cool čizama koje dopiru do koljena, a koje su ove sezone zavladale gradskim ulicama i Instagram profilima poznatih trendseterica.

Combatice ili čizme robusnoga stila za mnoge su dame jedan od najdražih modela tijekom hladnijih mjeseci jer osim što su iznimno udobne i lako se kombiniraju sa svime što imate u garderobi, imaju i dodatni plus - svakom će stajlingu dati uvijek dobrodošlu mladenačku, buntovnu vibru te usput imaju i anti-age učinak.

  • +23
Visoke čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

To ih naravno čini popularnima i među zrelijim damama jer uspješno brišu godine.

No što je s visokim čizmama? One su bez sumnje vrlo upečatljive, elegantne i čine nas vitkijima, a ako ste se bojali da će vam dodati godine, budite bez brige.

street style

[FOTO] Zagrepčanke pokazale kapute na špici, provjerite što se nosi ove sezone

Pogledaj galeriju

Pilar De Arce, jedna od najpopularnijih pedeset plus influencerica uz naravno Susi Rejano ili Carmen Gimeno, itekako zna kako ih nositi te je na svom Instagram profilu stvorila fantastičan look za koji je zaslužila najbolje ocjene. Što kažete na spoj satenske suknje trendi midi duljine, cool košulje šišmiš rukava u nekoliko kombinacija boja i visokih čizama u boji konjaka?

Ova zadivljujuća kombinacija najbolji je dokaz kako su satenske midi suknje nosive i tijekom hladnijih mjeseci.

  • +13
Midi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Elegantne i svestrane savršene su za kombiniranje s džemperima, sakoima, ali sweatshirt majicama koje su već nekoliko sezona apsolutni must have.

Dokaz za to je i ovaj fantastičan modni spoj koji je s puno uspjeha osmislila markantna brineta iz San Sebastiána.

Stoga satensku suknju nemojte stavljati na dno ormara, već je poput Pilar iskombinirajte s visokim čizmama, ali možete je nositi i s npr. sweatshirt majicom ispod koje proviruje bijela košulja i čizmama na vezanje nadahnutima dizajnom legendarnih martensica.... Isprobajte različite varijante te se odlučite za onu koja vam najviše odgovara i u kojoj ćete se dobro osjećati.