EVE JOBS

Najmlađa kći Stevea Jobsa nova je manekenska zvijezda: Krasi naslovnicu Voguea, a uskoro i kampanju Louis Vuittona

30.08.2022 u 09:21

Bionic
Reading

Eve Jobs još je jedno dijete slavnih roditelja koje se odlučilo okušati u modnoj industriji. Najmlađa kći Stevea Joba ranije ove godine potpisala je ugovor s agencijom DNA Model Management, a sada je osvanula na naslovnici japanskog izdanja magazina Vogue

Na samom početku karijere modela, 24-godišnja Eve Jobs može se pohvaliti i unosnim ugovorom s francuskom modnom kućom Louis Vuitton. Njezino lice, kako je otkriveno, krasit će nadolazeću digitalnu kampanju brenda.

U intervjuu za ugledni Vanity Fair, nasljednica Stevea Jobsa izjavila je da u životu planira raditi ono što najviše voli.

  • +2
Eve Jobs Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Kako se moj život bude razvijao, pronalazit ću kako mogu utjecati na ljude na najbolji mogući način. Želim odvojiti svoje vrijeme i pronaći nešto što volim, poput svoje mame’, izjavila je 24-godišnja Eve.

U ulozi modela nasljednica osnivača Applea debitirala je 2020. godine u kampanji brenda Glossier, a u listopadu iste godine premijerno je prošetala modnom pistom na reviji brenda Coperni na Tjednu mode u Parizu.

Eve je diplomirala na Sveučilištu Stanford, na kojem su se upoznali njezini roditelji Steve Jobs i Laurene Powell. Također je iskusna jahačica te često dijeli fotografije svojih postignuća i podviga na Instagramu. ‘Trebalo mi je dugo da shvatim kako uskladiti druženje s prijateljima, školu i jahanje, ali kroz godine sam shvatila da je najbolji način da sve to funkcionira davanje prioriteta onome što ti je najvažnije’, svojedobno je izjavila.