VJERNE CHANELU

Najbolja pratnja za crveni tepih: Tilda Swinton u Cannes povela svoju nasljednicu čiji stajling nije prošao nezamijećeno

10.07.2021 u 22:15

Bionic
Reading

Na premijeru novog filma 'The Souvenir - Part II', slavna glumica Tilda Swinton povela je svoju 23- godišnju kći Honor Swinton Byrne, koja je odavno krenula majčinim stopama i ostvarila glumačku karijeru. A majka i kći za crveni tepih na Filmskom festivalu u Cannesu pomno su birale svoj stajling i nisu iznenadile

Kao ambasadorica Chanela, 60-godišnja Tilda Swinton nije previše razmišljala u čemu će zablistati na Filmskom festivalu u Cannesu, pa je odabrala kombinezon načinjen od šljokica, koji više nalikuje na haljinu, i to s potpisom slavnog francuskog brenda.

Kombinezon je dodatno istaknuo njezinu vitku figuru, a Tilda je već standardno svoju kosu začešljala unatrag i iskoristila sasvim malo šminke.

  • +2
Honor Swinton Byrne, Tilda Swinton Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT VU/JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Za svoju pratnju odabrala je svoju 23-godišnju nasljednicu, kćer Honor Swinton Byrne, koja je odavno krenula njezinim stopama i odlučila postati glumica. Za premijeru filma 'The Souvenir - Part II', Honor je odabrala crnu mini haljinu bez naramenica, koja ima prozirni dugi šlep, dok je oko bedra, na mjestu gdje se stavljaju halteri ili završavaju samostojeće čarape, stavila micro mini torbicu s logom Chanela.