OMILJENI KOMADI

Na police trgovina stigle su jesenske kolekcije, a nama se posebno svidjela ona s potpisom brenda & Other Stories

19.08.2020 u 14:12

Bionic
Reading

U potrazi za jesenskim novitetima pogled nam je zastao na ponudi omiljenog high street brenda & Other Stories, sestrinskog brenda H&M-a koji iz godine u godinu bilježi sve veću popularnost i u Hrvatskoj

Iako zvuči suludo raspravljati o nadolazećim jesenskim trendovima u srcu ljeta, činjenica je da tako moda funkcionira. Dok mi kupujemo ljetne krpice, modni brendovi lansiraju jesenske kolekcije pa se čini kao da smo uvijek jedan korak iza, no zato smo tu mi da vam na vrijeme otkrijemo zbivanja na modnoj sceni i damo nekoliko uputa u koje jesenske modne komade vrijedi investirati već sada.

S obzirom na kolekcije za jesen/zimu 2020. koje su polako počele pristizati na police trgovina, već je moguće predvidjeti što ćemo u narednim mjesecima gledati na svakom koraku. & Other Stories nas je oduševio svojom ponudom koja uspješno prati modne trendove i koja će zasigurno osvojiti srca brojnih trendseterica pa smo odlučili izdvojiti nekoliko jesenskih komadi koji već sada privlače pažnju modnih ovisnica.

Odjeća s potpisom & Other Stories, definitivno više chic sestrinskog brenda popularnog H&M-a, omiljena je i među Hrvaticama. Iako smo je donedavno mogli kupovati isključivo na Asosu, od 14. svibnja & Other Stories je na veselje brojnih žena u Lijepoj našoj uveo dostavu i za Hrvatsku.

Stoga bez zadrške možete šopingirati na stranici popularnog high street brenda i počastiti se s nekoliko trendi komada iz jesenske kolekcije.