FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI

Na komentare nije trebalo dugo čekati: Evo kako su Kim i Kourtney Kardashian nekad izgledale

20.08.2021 u 17:16

Bionic
Reading

Poduzetnica i reality zvijezda Kim Kardashian svoje je brojne fanove oduševila starom fotografijom iz studentskih dana svoje sestre Kourtney

Kim koja je itekako dobro zna kako se privlači pozornost na društvenim mrežama, izazvala je buru komentara nakon što je objavila staru fotografiju koju je 'iskopala' negdje u svojoj arhivi.

Na njoj pozira sa starijom sestrom Kourtney koja je u to vrijeme bila studentica, a fanovi su bili oduševljeni ovim nostalgičnim vremepolovom.

Djevojke su tad imale posve drukčiji način šminkanja i puno tanje obrve kakve su tad bile must have.

Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obožavatelji su u komentarima pohvalili upravo Kourtney koja je tad studirala na Sveučilištu Arizona.

'Kourtney nije ostarjela niti dana', 'Potpuno ista', 'Kako je moguće da Kourtney ne stari', poručili su im u komentarima.

Za ovu je objavu Kim Kardashian skupila vrlo brzo više od 2 milijuna lajkova, a brojni pratitelji su zaključili kako je i tad bila prava ljepotica.

Inače, kontroverzni glazbenik i producent Kanye West, bivši suprug Kim Kardashian, početkom je kolovoza upriličio drugo preslušavanje njegovog novog albuma 'Donda' na stadionu Mercedez-Benz u Altlanti. I ovoga puta tamo je bila Kim s njihovo četvero djece, a osim u publici, Kim našla se i u Kanyjevim stihovima. Usprkos tome što su se odlučili razvesti, par je ostao u prijateljskim odnosima.

'Vrlo joj je važno da djeca provode što više vremena s Kanyeom. Kim mu pokušava pružiti podršku, a usredotočena je na suroditeljstvo. Ništa se drugo nije promijenilo, njihov razvod napreduje dalje', rekao je jedan izvor za People.