NEOBIČAN POTEZ

Na glamuroznoj zabavi godine pojavila se u - vjenčanici

01.03.2016 u 14:51

Bionic
Reading

Friško vjenčani model Liberty Ross na ovogodišnjem oskarovskom partyju Vanity Faira pojavila se u haljini u kojoj je nedavno stupila u brak. Međutim, njezin odabir haljine koja može proći kao vjenčanica nije bio jedini takav te večeri

Svilenu haljinu boje bjelokosti,vintage Dior,Liberty je kombinirala s crnom clutch torbicom, upečatljivim dijamantnim naušnicama i zalizanom frizurom s razdjeljkom.

U dalekom 19. stoljeću kraljica Victoria popularizirala je nošenje bijele vjenčanice u formalnim prigodama u periodu od godinu dana nakon stupanja u brak. Ipak, u današnja vremena većina žena svoju vjenčanicu ni ne pomišlja nositi nakon velikog dana.

Odluka Liberty da koristi čari vjenčanice i u nekim drugim prilikama stara je tradicija koja bi možda ponovno mogla zaživjeti.

Vezu s glazbenim mogulom Jimmyjem Lovineom Liberty je okrunila ceremonijom na plaži u blizini doma u Malibuu. Vjenčanju je prisustvovalo 300-tinjak ljudi, uključujući zvijezde poput Oprah Winfrey, Toma Hanksa i Pharrella Williamsa.

Ipak, Liberty Ross nije jedina uzvanica koja se pojavila u haljini nalik vjenčanici. Nekoliko zvijezda za šetnju crvenim tepihom odabralo je haljine koje se lako mogu zamijeniti za one namijenjene šetnji do oltara. Od Olivije Wilde u Valentinovoj haljini pa sve do bolivudske zvijezde Priyanke Chopre u bijeloj kreaciji Zuhaira Murada, zvijezde sve češće možemo vidjeti u haljinama trendovske bijele boje.