FASHION GURU

Na Dori je bilo dosta čudnih stajlinga poput žene-drvo, Letovci su izvrsni i to je neupitno, a Eni Jurišić mogla bi i na crveni tepih Grammyja

  • 12.02.2023 u 15:16

  • Bionic
    Reading

    Ove je godine na Dori bilo puno više čudnih stajlinga no inače, a najčudnija je bila Maja Grgić koja je na pozornici glumila drvo. Letovci, vjerni svom điru i u svom filmu, malo koga ostavljaju ravnodušnima, a dobre stajlinge pokazali su Boris Štok i Eni Jurišić

    Konačno da pošaljemo na taj cirkus od Eurosonga nešto drugo osim sladunjavih pjesma i nezamijećenih stajlinga. Naravno da su naši gledatelji navikli na takve pjesme pa im je čudno da nas predstavlja Let 3. Oni su novo-staro osvježenje koje svaki put nanovo iznenade. Tako je bilo i sinoć na Dori.

    Za razliku od prijašnjih ove je godine ipak bilo više pomalo čudnih stajlinga poput žene-drvo. Naravno to su i Letovci, ali njihov stajling je pomno planiran, a i nismo ništa manje od njih očekivali. Oni su izvrsni i to je neupitno.

    • +5
    Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

    Dobro odjeven je bio i Boris Štok, koji je imao klasičan pop rock muški stajling i nije pogriješio. Mogu reći da su muškarci ove godine bili modno puno zanimljivi, no zato je Eni Jurišić imala dosta snažan stajling zbog kojeg smo se osjećali kao da je ovo crveni tepih Grammyja.

    Detour je nastavio niz dobrih izdanja s istim odjelima, što je bilo itekako upečatljivo.

    • +5
    Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

    Bilo je tu, naravno, i nezaobilaznih princeza stajlinga poput Marthe May ili već prežvakanih kao onaj Patricie Gasparini ili vječne inspiracije SF korzeta poput Meri kojih svake godine ne manjka, a bilo je i kreacija koje nisam baš razumio kao što je haljina Hane Mašić.

    To su sve dobri stajlinzi, ali smo ih se nagledali ne samo kod nas već i na svim svjetskim manifestacijama.

    • +23
    Izvođači na ovogodišnjoj Dori Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.