wow efekt

Na crvenom tepihu u haljini dostojnoj vjenčanice: Amal Clooney izgledala je senzacionalno

29.09.2023 u 09:26

  • +6

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: CINDY ORD / GETTY IMAGES / BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Možda smo usred pariškog Tjedna mode, ali to nije spriječilo slavne i poznate da prošetaju crvenim tepihom na dodjeli nagrada Albie u New Yorku. A ondje baš svi pogledi bili su upereni u Amal Clooney jer je pokazala jedan od najupečatljivijih stajlinga, dostojan za odlazak do oltara

George i Amal Clooney unijeli su dašak starog holivudskog glamura kada su stigli u njujoršku Javnu knjižnicu, gdje su ugostili poznata imena na drugoj godišnjoj dodjeli nagrada Albie. Dodjeljuje ih Clooney Foundation For Justice te dobitnike najavljuje kao 'hrabre branitelje pravde koji su izloženi velikom riziku zbog onoga što rade'. Nagrade su dobile ime po sucu Albieju Sachsu, međunarodno poznatom južnoafričkom pravniku koji je bio u zatvoru, a potom i u egzilu zbog svog aktivizma protiv režima aparthejda.

Na svečanom dodjeli nagrada svu pažnju privukla je Amal u prekrasnoj bijeloj haljini, dostojnoj varijanti vjenčanice. Jednostavna i besprijekorno elegantna haljina djelo je modne kuće Versace, a pristajala joj je kao salivena.

Haljina s naramenicama, suptilno istaknutog dekoltea, laskavo je istaknula Amalinu vitku figuru, a lagani A-kroj i dojmljiv šlep dodali su dozu glamura, baš kao i svjetlucavi detalji koji su u potpunosti prekrivali kreaciju. A kada se tome dodaju djelomično otvorena leđa, jedno je sigurno – 'wow' efekt nije mogao izostati.

Uz njezinu haljinu dostojnu vjenčanja savršeno je odgovaralo Georgeovo elegantno odijelo i leptir-mašna. A poznata odvjetnica Versaceovu haljinu prekrivenu kristalima dopunila je odgovarajućom četvrtastom clutch torbicom, visećim naušnicama i dijamantnom narukvicom.

Među ostalim dobro odjevenim slavnim osobama na ovom događaju bile su i Anne Hathaway, Viola Davis, Mary J. Blige, Emily Blunt, Cindy Crawford i Scarlett Johansson.

glamurozno izdanje

Anne Hathaway zablistala u cipelama koje postajaju favorit holivudskih zvijezda

Pogledaj galeriju