ZENDAYA COLEMAN

Na crvenom tepihu nema konkurenciju: Nova miljenica modnog svijeta zaslužila je same pohvale

07.02.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Zendaya Coleman, 23- godišnja zvijezda HBO serije 'Euphoria' ne prestaje nizati uspjehe. Uoči svečane zabave luksuznog brenda nakita Bulgari održane u New Yorku, proglašena je novim zaštitnim licem ovog talijanskog brenda s dugogodišnjom poviješću, a na spomenutoj zabavi svojim modnim izdanjem ponovno je zaslužila same pohvale

Na glasu kao jedna od rijetkih djevojaka u holivudskoj industriji za koju nikad ne znate što će odjenuti i pritom se uvijek potrudi prirediti iznenađenje, bivša Disneyjeva zvijezda Zendaya Coleman u suradnji s dugogodišnjim modnim stilistom i bliskim prijateljem, Lawom Roachom ponovno je stvorila modni prizor za pamćenje.

Crvenim tepihom glamurozne zabave u organizaciji luksuznog brenda Bulgari u New Yorku, 23- godišnja glumica prošetala se u raskošnoj, dvobojnoj kreaciji kojom je dominirala duga, bijela košulja od prozirnog tila ukrašena mnoštvom aplikacija u formi tropskoga lišća.

  • +2
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia

Uvijek besprijekorno dotjerana Zendaya ovoga je puta odabrala kreaciju s potpisom indijskog dizajnera Rahula Mishre koji nove kolekcije redovito predstavlja na pariškom Tjednu mode.

Uz spomenutu košulju dubokog dekoltea, Zendaya je kombinirala sjajni model crnih hlača širokih nogavica i visokog struka, poput modela na modnoj pisti u sklopu predstavljanja kolekcije visoke mode s potpisom indijskog dizajnera.

Uoči glamurozne zabave, predstavništvo talijanskog brenda Bulgari Zendayu je proglasilo novim zaštitnim licem, a spomenuto izdanje naglasila je efektnom Bulgarijevom ogrlicom od dijamanata i s detaljem plavog safira uz frizuru nemarne punđe i prigodan make-up.

Posljednjih dana ova miljenica modnog svijeta puni medijske stupce navodnom vezom s 22- godišnjim kolegom iz serije 'Euphoria', australskim glumcem Jacobom Elordijem koju još uvijek nisu službeno potvrdili.