bezvremenski klasik

Must-have komad za prijelazno razdoblje: Ovo su baloneri kojima nikako ne možete pogriješiti

12.02.2023 u 16:56

Bionic
Reading

Kako biste postigli nepogrešiv modni zgoditak, donosimo pregled bezvremenskih modela balonera koji nikad neće izaći iz mode

Jedan od vječnih modnih klasika koji se nosi svakog prijelaznog razdoblja bez sumnje je baloner, pogotovo onaj u tradicionalnoj bež boji. Ovaj model jakne je must-have za nadolazeće toplije mjesece, a postoji nekoliko modela koji su apsolutno uvijek in i ključan su komad za dobitnu modnu kombinaciju.

Investicija u kvalitetan baloner nešto je što se uvijek isplati jer se radi o komadu koji možete nositi nekoliko mjeseci godišnje, pri tom ga jednostavno kombinirajući s ostalim odjevnim predmetima.

Kako biste postigli nepogrešiv modni zgoditak, donosimo pregled bezvremenskih modela koji nikad neće izaći iz mode!

Dugačak baloner bež boje

Broj jedan i dalje je dugačak baloner bež boje koji se kopča na gumbe te dolazi sa širim ovratnikom. Izvrsno se kombinira s oversized hlačama ili aktualnim vrućim trendom traperica širokog kroja.

Kožni model

S kožom nikad ne možete pogriješiti, a kožni baloner u tamnijoj nijansi poput maslinasto zelene učinit će svaki stajling glamuroznijim i primjerenim za razne društvene događaje.

Midi kroj

Midi duljina balonera vrlo je zahvalna jer je riječ o komadu koji možete nositi i po nešto višim temperaturama. Prednost za sve ljubiteljice cipela jest što će izvrsno pristajati na potpetice ili visoke čizme koje će u ovoj kombinaciji još više doći do izražaja.

Baloner s debelim remenom

Jedan od omiljenijih modela je vječno popularani baloner s debelim remenom i masivnom kopčom koji garantira chic izgled s kojim god komadima ga kombinirali.

Pamučni baloner

Nešto noviji model je onaj od tankog pamuka koji se nosi sve do ranog ljeta, a iako je tek relativno nedavno stupio na modnu scenu, već je stekao status modnog klasika.

Kratki kroj

Kratki baloner koji dolazi s nešto tanjim remenom vrlo se lijepo slaže sa širim krojem hlača te u kombinaciji s modernim tenisicama čini dobitnu formulu za trendi street style look.

Pastelne boje

Pastelne boje balonera ne viđaju se ni približno često koliko zaslužuju! Razne nijanse, od svjetlo zelene i plave do žute i ružičaste, izgledat će vrlo ženstveno i elegantno, a sve možete podići remenom koji se veže u mašnu.

Zlatni gumbići

Za glamurozniji look u balonero sve što vam je potrebno su - zlatni gumbići! Iako je vezanje na remen klasik s kojim ne možete pogriješiti, moramo priznati da su zlatni gumbići detalj koji svakom baloneru, posebno onom u crnom i bijeloj boji, daje potpuno novu dimenziju

Model s uskom kragnom

Ako želite nešto drugačiji baloner kojim ćete se istaknuti u masi bez straha da ćete učiniti modnu pogrešku, birajte model s visokom, uskom kragnom. Ovakav kroj vrlo je ugodan u hladnijem periodu, a neosporno je chic!

'Puf' rukavi

Isto tako, istaknuti se možete i s modelom s 'puf' rukavima. Ovaj podosta neuobičajen kroj koji se rjeđe viđa na balonerima također spada u klasike jer je neopisivo ženstven, nježan i elegantan.

Kombinacija pamuka i kože

Za kraj, donosimo jednu vrlo dojmljivu kombinaciju koja odiše modernošću, koliko i tradicijom. Riječ je o kombinaciji pamuka i kože! Ovakvi baloneri posjeduju kožne rukave te imaju djelomice kožnu kragnu, dok je ostatak u pamuku. Vrlo su šarmantni modeli koji su dugog kroja i vežu se na mašnu.