BRAZILSKA 'ZVIJER'

Muškarci ga ne mogu smisliti, a žene izbaciti iz glave

13.06.2014 u 14:45

  • +2

Predstavljamo vam Hulka

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Guliver Getty Images

Bionic
Reading

Prvu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva s punom su pažnjom pratile i žene i muškarci. Svatko zbog svojih razloga, puni emocija i očekivanja. No dok su zaljubljenici u nogomet secirali krive i prave poteze, psovali zbog krađe sudaca, jedan dio gledateljstva nogomet je pratio drugim očima. Točnije, pratio je Hulka, 27-godišnjeg najseksi nogometaša po izboru časopisa Glamour

Ruku na srce, velik broj žena, ali i muškaraca uopće ne voli nogomet i traži načine kako izbjeći ludilo koje vlada ovih dana, no vjerojatno su sa zanimanjem svi bacili pogled, bar kako bi doživjeli atmosferu, a i pogledali tko su frajeri koji trče za loptom i zarađuju milijune. Mnogima je upravo Givanildo Vieira de Souz zvan Hulk zapeo za oko.

Napadač Brazila, 27-godišnji snagator, koji je u transferu 2012. prodan za 60 milijuna eura. Igra u Rusiji za klub FC Zenit Saint Petersburg.

337970,338064,338083,337352
No nogometnu karijeru na stranu.

Zgodni Hulk može se pohvaliti i titulom najseksi nogometaša koju dodjeljuje magazin Glamour, a na tronu je već dvije godine.

Prema nekim pisanjima Hulk je i u utrci za osobu godine časopisa Time. I dok su njegovi obožavatelji oduševljeni time, mišljenja su podijeljena.
Jedni su duboko uvjereni da Hulku nije mjesto na toj listi, drugi se nadaju da će upravo on ponijeti titulu. Naime, Timeova lista eklektični je miks svjetskih vođa, pop ikona, boraca za ljudska prava, zašto onda na listi ne bi bio nogometaš koji je već proglašen Brazilcem godine po izboru najvećih tiskovina u Brazilu.No bez obzira na titulu, žene su Hulku već odale priznanje. Zgodan, neodoljivog osmijeha, markantan i još k tomu uspješan. Za žene, odsad postoji samo jedan Hulk. 'Zvijer' iz Brazila.