nova skims kolekcija

Mudar poslovni potez: Kim Kardashian angažirala Kate Moss za novu kampanju donjeg rublja, a rezultat vas neće ostaviti ravnodušnima

14.07.2021 u 11:32

Bionic
Reading

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian jako dobro zna kako najbolje istaknuti obline, a upravo zahvaljujući tome nastao je brend Skims koji je već ima pravu vojsku obožavatelja. No, Kim je sada otišla korak dalje i glavnu ulogu u reklamiranju nove kolekcije prepustila legendarnoj Kate Moss, a rezultat je sjajan

Angažiranje slavnog modela Kate Moss za najnoviju kampanju brenda Skims bio je pun pogodak i odličan poslovni pothvat za reality zvijezdu i poduzetnicu Kim Kardashian. 'Kate Moss je modna ikona, ona ima bezvremenski utjecaj koji nastavlja definirati cijele generacije kulture i stila,' izjavila je Kim Kardashian čije donje rublje za oblikovanje tijela je postalo gorućim hitom otkako je prvi put lansirano 2018. godine.

Izazovne i, kako se navodi, 'ogoljene' fotografije vrlo jednostavno, ali efektno prikazuju Kate Moss u klasičnim komadima Skims donjeg rublja za koje Kardashian West kaže da je 'udobno, svestrano i dizajnirano baš za svako tijelo'.

'Željeli smo fokus zadržati na Kate. Ona sama je tako snažna pojava pa smo u skladu s time scenografiju i pozadinu održali vrlo neutralnima. Kate je 100 posto Kate – ona je s razlogom najbolja u ovom poslu,' dodao je dizajner odgovoran za scenografiju snimanja.

Čak i ako ste do sad zazirali od rublja za oblikovanje, pogled na legendarnu Kate u bijelom rebrastom topić grudnjaku te dugim steznim gaćicama vrlo vjerojatno će vas navesti da promijenite mišljenje.

Kate i Kim njeguju prijateljstvo od 2014. godine, kada su se upoznale na rođendanu zajedničkog prijatelja Riccarda Tiscija, a Kim je snažno privukla Kateina mladenačka energija. 'Odmah smo kliknule i od tada smo prijateljice. Volim njezin smisao za humor, zarazan smijeh i bezbrižan duh,' otkriva Kim.

Da su doista dobre prijateljice potvrdile su i njihove zajedničke slike s putovanja u Rim te obilaska Vatikana gdje je Kim privukla pažnju vrlo hrabrim modnim odabirom. No, bez obzira na snažno prijateljstvo koje ih veže, angažiranje Kate nesumnjivo je pametan marketinški potez koji će pomoći međunarodnoj ekspanziji brenda.

  • +6
Kim Kardashian i Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, sa Skimsom Kim je već osvojila tržište SAD-a zahvaljujući podršci svojih sestara. No Kateina potpora privući će novu vrstu kupaca, one koje će uvijek privući Kateina originalnost. Kao što Kim sama kaže: 'Kate postavlja trendove Ona se okreće i dotakne svega što nosi, čineći to uistinu jedinstvenim - i to je neprocjenjivo.'