S POTPISOM LOUISA VUITTONA

Možda zvuči nevjerojatno, no Georgina Rodriguez i nogometaš Izet Hajrović dijele isti modni ukus

01.09.2021 u 19:12

Bionic
Reading

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, ovih dana boravi u Veneciji, gdje je gošća na 78. Venecijanskom filmskom festivalu. Kao i svaki puta do sada, atraktivna 27-godišnjakinja pomno bira svoje odjevne kombinacije, a nama je zapela za oko njezina dnevna varijanta i košulja s prepoznatljivim logotopim. Sličnu kombinaciju, točnije traper jaknu poznatog brenda prije godinu dana je na odmoru nosio nogometaš Izet Hajrović

Nakon što je Cristiano Ronaldo potpisao ugovor vrijedan milijune eura s Manchester Unitedom, zbog čega se nije dugo premišljao o napuštanju Juventusa, njegova je zaručnica mirne duše ponovno mogla otići na Venecijanski filmski festival, gdje je uzvanica bila i prošle godine.

Svako njezino pojavljivanje pomno se prati, stoga i ne čudi da Georgina Rodriguez puno pažnje posvećuje onome u čemu će izaći pred okupljene fotografe i obožavatelje, a riječ je uvijek o skupocjenim kreacijama, koje si, zahvaljujući milijunima na Ronaldovom računu, može bez problema priuštiti.

  • +3
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njezin dolazak na aerodrom u Veneciji posebno je privukao pažnju, ponajviše jer je tamo stigla od glave do pete odjevena u traper kombinaciju s potpisom Louis Vuittona, uz koju je iskombinirala popularne Hermesove natikače u bijeloj boji i torbicu istog brenda.

Širi model hlača visokog struka iskombinirala je s jednostavnom bijelom majicom bez rukava, a nama nije promakla ni košulja/jakna od trapera s prepoznatljivim logom Louis Vuittona, koju je prebacila preko ramena.

Zanimljivo je da je takvu jaknu s logom Louis Vuittona u siječnju 2020. godine, tijekom odmora u Omanu, nosio nogometaš Izet Hajrović, čiji su stajlinzi i modne kombinacije sa suprugom Lejlom česta tema mnogih modnih kritičara.