'VIŠE JE VIŠE'

Modni maksimalizam u režiji latino dive: Jennifer Lopez ukrala show u raskošnoj i izazovnoj haljini

06.02.2023 u 10:37

Bionic
Reading

Iako je na ovogodišnjem izdanju dodjele Grammyja preskočila poziranje na crvenom tepihu, latino diva zabljesnula je na pozornici dodjele, uručivši zlatni gramofonski kipić Harryju Stylesu

Prije više od dva desetljeća Jennifer Lopez ispisala je modnu povijest na dodjeli Grammyja s kultnom haljinom brenda Versace. Na novoj, 65. dodjeli Grammyja, dekolte je i ovoga puta bio ključni detalj njezina svečanog stajlinga.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

U ulozi prezenterice Lopez se popela na pozornicu dodjele kako bi nagradu u kategoriji najboljeg pop vokalnog albuma godine uručila britanskom kolegi, Harryju Stylesu. Tim povodom zabljesnula je u glamuroznoj, ponoćno plavoj kreaciji s potpisom modne kuće Gucci i njezina bivšeg dizajnera Alessandra Michelea.

Modni maksimalizam kakav je za vrijeme vladavine u Gucciju vjerno propagirao Michele nije nimalo stran 53- godišnjoj Lopez, što je dokazala i ovim izdanjem.

Micheleovu haljinu za Gucci, s detaljem raskošnih volana na porubu i blještavim resicama koje su krasile baš svaki dio ove kreacije, između ostalog naglasila je s nekolicinom skupocjenih, ‘zmijskih’ ogrlica brenda Bvlgari.

MODNA PARADA

Crveni tepih prepun otkačenih kreacija: Glamurozni, kičasti, ali i poneki sulud stajling na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju