I TO SE DOGODILO

Modni kaos na glamuroznom događanju

03.12.2016 u 10:07

  • +19

Proslava 100. broja Ljepota & zdravlje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ante Delač

Bionic
Reading

Budući da je promocija časopisa održana u Muzeju za umjetnost i obrt, gdje je je trenutno postavljena izložba 'Orašar', mnogi poznati uzvanici odlučili su se odjenuti upravo tematski. Bajka o princu kojeg oholost pretvori u drvenog lutka, inspirirala je posebno modne dizajnere, dok su se voditeljice ipak radije odlučile za elegantne haljine

U zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt održana je promocija 100. broja časopisa 'Ljepota i zdravlje'. Budući da je u Muzeju trenutno postavljena izložba 'Orašar', koju su svi uzvanici imali priliku i razgledati, mnogi poznati odlučili su se odjenuti tematski, baš poput likova iz 'Orašara', dok su drugi odabrali glamurozne haljine.


Lijepa Anita Dujić i ovog puta pogodila je s modnim odabirom

Bajka o princu kojeg oholost pretvori u drvenog lutka, inspirirala je tako dizajnere

Andrijanu Subotić Pjajčik, dvojac Twins, ali i Viktora Dragu. Najupečatljiviji su bili upravo Damir Begović i Domagoj Štimac, poznatiji kao modni dvojac Twins, koji su se u potpunosti uživjeli u bajku.


Voditeljica Antonija Blaće odlučila je igrati na sigurno

Za razliku od muškaraca, dame su se odlučile za elegantnije oprave. Tako je voditeljica Renata Sopek odjenula haljinu s dubokim dekolteom i prorezom na lijevoj nozi koju potpisuju Elfsi, ljubiteljica modnih trendova Nevena Rendeli odabrala je bordo baršunastu haljinu La Croix Royal i cipele iz posljednje kolekcije Aleksandre Dojčinović, dok je Edita Misirić Vrkljan stigla u haljini dizajnerice Martine Budek.

Ante Delač
Uvijek orginalni: Nina Mia Čikeš i Miran Kurspahić

452185,448348,447281,447751