U STOCKHOLMU

Modni dvoboj: Brigitte Macron u elegantnoj dugoj haljini zasjenila i kraljicu

02.02.2024 u 12:01

  • +7

Brigitte Macron

Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Francuska prva dama Brigitte Macron (70) za mnoge je utjelovljenje francuskog chica, a njezine se modne kombinacije uvijek prate s velikim zanimanjem

Supruga predsjednika Emmanuela Macrona, od kojeg je starija 24 godine, redovito briljira svojim upečatljivim kombinacijama premda je često bila i na meti kritika zbog svojih kreacija koje nisu tipične za zrelije dame.

Modno odvažna Brigitte nimalo ne mari za te kritike i s puno stila nosi ono u čemu se dobro osjeća, a mnogi se slažu da joj odlično pristaju i kožne hlače, skinny modeli, haljine i suknje koje otkrivaju koljena, vrtoglave štikle...

BRIGITTE MACRON

Chic Francuskinja look u pastelnim tonovima zaokružila je pomalo neočekivanim detaljem

Pogledaj galeriju

Prva dama je ipak za susret u Stockholmu sa švedskim kraljem i kraljicom, kamo se uputila u dvodnevni posjet sa suprugom, odabrala elegantnu bijelu haljinu maxi duljine te sa svjetlucavim detaljima, a ona se pokazala odličnim izborom.

Kosu je podignula u opuštenu punđu, a ovaj večernji stajling nadogradila je pomno odabranim nakitom i zanimljivom torbom u nijansi koja je savršeno odgovarala outfitu.

Njezina domaćica, švedska kraljica Silvia (80) nosila je upečatljivu haljinu od čipke u efektnoj ljubičastoj nijansi, a dvije su dame uživale u druženju na svečanoj večeri upriličenoj u kraljevskoj palači u čast uglednih gostiju iz Francuske.

Inače, dvodnevni posjet francuskog predsjednika Macrona započeo je u Stockholmu i završio u južnoj regiji Skåne, a to je bio i prvi posjet francuskog predsjednika Švedskoj od 2000. godine.