OLIVIA PALERMO

Modna opsesija: Ikona stila ne izlazi iz kuće bez ovog efektnog komada

14.02.2018 u 13:48

Bionic
Reading

Poznata trendseterica i ikona stila, Olivia Palermo, ima puno slabosti kad su krpice u pitanju, no njezina najveća slabost definitivno su dizajnerske bunde, koje slavna ljepotica uvijek besprijekorno uklopi u stajling. Na tjednu mode u New Yorku Olivia je prošetala u nekoliko izuzetnih modnih kombinacija, a u središtu svih njih su, pogađate, trendi bunde

Bunde su unazad nekoliko sezona doživjele veliki povratak, a to zna i lijepa Olivia Palermo. Dolaskom na predstavljanje nove kolekcije dizajnera Elieja Saaba, Olivia je uspjela zasjeniti mnoštvo poznatih uzvanica otkačenim stajlingom s naglaskom na ljubičastim odjevnim komadima. Tirkizne hlače i ljubičastu bluzu ljepotica je začinila statement komadima poput Marcolin sunčanih naočala i efektnom ljubičastom bundom s potpisom modne kuće Elie Saab.

  • +12
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono što je zanimljivo je da slavna trendseterica bunde gotovo nikad ne nosi odjevene, već prebačene preko ramena, što njezinim stajlinzima daje na sofisticiranosti i prepoznatljivosti. Narednih dana, lijepa brineta se na tjednu mode pojavila u još četiri stajlinga koje je začinila luksuznim bundama, a sve do jedne nosila je na isti način.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Olivia se na reviji Ralpha Laurena pojavila u kariranim hlačama s potpisom Ralpha Laurena, elegantnim Santoni cipelama i sivoj majici s izvezenim detaljima, preko koje je nabacila pernatu bundu u ružičastoj bojis potpisom modne kuće Cinq À Sept, čija je cijena 6.450 kuna.

  • +8
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sličnu bundu s potpisom dizajnerice Rebecce Minkoff Olivia je nosila koncem listopada, a na nedavno održanoj reviji Naeema Khana, slavna brineta pojavila se u kontrasnoj bež-crnoj jaknici od krzna kune s potpisom brenda Cara Mila, čija je cijena preko 27.000 kuna.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedna od omiljenih bundi u ormaru lijepe trendseterice svakako je bunda u kombinaciji smeđe i boje pijeska, koju je Olivia nosila puno puta, a u njoj se pojavila i na revijama Carline Herrere i Zimmermanna.

  • +5
Olivia Palermo na reviji Caroline Herrere Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su Olivijine bunde skupocjene i većinom od pravog krzna, neka vas to ne sprječava da iskopirate njezin stil odijevanja. Danas postoji bezbroj brendova specijaliziranih za trendi bunde od eko krzna, kao što je primjerice Urbancode London, a gotovo u svakoj high street trgovini mogu se pronaći efektne bunde od umjetnog krzna s kojima, osim što ćete jeftino proći, nećete imati grižnju savjest jer za njihovu izradu nije stradala ni jedna životinja.