FASHION GURU

Moda u HDZ-u: Ministrica u haljini za plažu, zgužvani Plenković i casual Prgomet

  • 07.06.2017 u 12:15

  • Bionic
    Reading

    Na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a pojavili su se članovi stranke u zanimljivim ljetnim izdanjima. Pozornost su plijenili Drago Prgomet u casual stajlingu, taman za kavicu u gradu, ali i ministrica Gabrijela Žalac, koja se odjenula kao za odlazak na plažu - premijerov poziv valjda ju je iznenadio, bila je u stisci s vremenom pa se nije stigla presvući

    Ministrica Žalac, umjesto na jarunsku plažu, hitno je morala skrenuti na Trg žrtava fašizma kad ju je nazvao premijer, a čim je kročila tamo, sigurno je pustila suzu kao i svaki od njih, al' je svejedno ušla u središnjicu.

    U dvije boje uspjela je postići više nego naša predsjednica u tri čipkane boje s cvjetićima. Friško nalakirani noktići savršeno upotpunjuju vodoravne prugice u istoj boji i pažljivo drže torbu s ručkom u odgovarajućoj crvenoj boji.

    S nedavnog putovanja u južne krajeve mora da je pao i kompletić naušnica i ogrlice, ali za Trg žrtava fašizma sve je to - previše.

    • +9
    Sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

    Ništa manje ljetno izdanje nije pokazao ni nesuđeni gradonačelnik Drago Prgomet, koji se zadovoljno smiješi, ali ne znam koliko mu je trebalo biti do smijeha. Nabacio je casual look: mokasine i lanenu košuljicu koja je friško ispeglana, samo je malčice zgužvana na rukavima, kao da je netom izašao iz kemijske, ali za razliku od gazde, ipak je došao ispeglan. 

    Sve to ipak pokazuje tendenciju kopiranja gazde Plenkovića koji je na biralište prošle nedjelje došao u zgužvanoj košulji potfrknutih rukava, kao da ide žbukati zid. Samo mu još fali papirnata kapica na glavi.