KREATIVAN POTENCIJAL

Mladi Mjesec u Lavu tjera nas prekoračivanje granica, a najviše će to osjetiti Ovnovi, Vodenjaci i Lavovi

15.08.2020 u 07:47

Bionic
Reading

Svaki mlad Mjesec simbol je novog početka. Priliku za novi početak s puno sjaja i srčanosti imat ćemo u srijedu 19. kolovoza u 4 sata i 43 minute, kada će se Sunce i Mjesec sljubiti u znaku Lava. U istom trenutku planetarni odnosi bit će povoljni, a Sunce i Mjesec dobit će najveću podršku od Marsa iz Ovna. Pokretačka energija mlađaka osjećat će se nekoliko dana prije i nekoliko dana poslije 19. kolovoza

Iskoristite to vrijeme za kovanje novih planova i donošenje velikih odluka u onom smjeru u kojem vas vodi srce. Čak i ako su želje previše smjele ili dalekosežne, moći ćete pronaći način za njihovo ostvarenje ako se otvorite novim mogućnostima, iskoračite iz poznatih načina razmišljanja i u sebi pronađete kreativan potencijal.

Osnovna je energija ovog mladog Mjeseca konstruktivna i pokretačka, ali od vas zahtijeva hrabrost i spremnost za prekoračivanje granica. Tvrdoglavost i ustrajanje na starim obrascima djelovanja bit će glavna zapreka za usklađivanje s pozitivnim energijama mlađaka. Ovo je povoljan trenutak kada će neodlučni dobiti potreban poticaj za akciju, a nagli i brzopleti pronaći prikladan način korištenja viška energije.

Bikovi i Škorpioni, pritajite se

Ovnovi, Vodenjaci i Lavovi najsnažnije će osjetiti utjecaj mladog Mjeseca u Lavu. Na umu će im biti ponajviše tjelesno-romantična ljubav. Velika je vjerojatnost da će donijeti važne odluke na tom planu ili povući značajan korak u odnosima. I Jarci bi mogli iskusiti emocionalna previranja, nakon kojih više neće na isti način razmišljati o ljubavi, seksu i partnerstvu.

Energije lavljeg mlađaka mogle bi dramatično pogoditi Bikove i Škorpione ako u danima oko 19. kolovoza ne budu suzdržani i pritajeni. Nastojte zadržati status quo i suzdržati se od sukoba sa snažnijim i utjecajnijim od sebe. Strijelci će se s punim srcem baciti na poslovni ili osobni projekt koji će ih dugoročno zaokupiti, dok će Vage uroniti u uzbudljiv društveni život.

  • +3
Dua Lipa je horoskopski lav, rođena je 22. kolovoza 1995. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia