svjesno pomaknite svoje granice

Mislili ste da je dovoljno vježbati? Varate se. Trening prilagođen vašim osobnim potrebama ključan je faktor pri mršavljenju. Otkrivamo kako do idealne linije!

11.10.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Vježbaonica je studio za vježbanje specijaliziran za pokret, mjesto na kojem će vas stručnjaci naučiti kako se pravilno kretati za život pred vama

Koristimo sustavan pristup temeljen na znanosti, praksi i intuiciji te nudimo kompletnu uslugu - od dijagnostike stanja pojedinca, korektivnog pristupa pokretu, manualnih usluga terapije te različitih vrsta treninga.

Nudimo individualno ili grupno vježbanje za različite tipove korisnika poput potpunih početnika i naprednijih vježbača te umirovljenika i trudnica.

Vođeni dugogodišnjim iskustvom i znanjem naših trenera stručnjaka, možemo pomoći svakome tko želi naučiti kako njegovo tijelo funkcionira, kako si pomoći u određenim stanjima te kako postati fizički spremniji za životne izazove. Mi u Vježbaonici svjesni smo da se promjene ne događaju preko noći te o svakome procesu razmišljamo dugoročno. Nismo tu samo da „ubijamo salo”. Svjesni smo da je naša snaga u pokretu, stoga oblikujemo treninge koji poštuju granice vježbača, no pomičemo ih svjesno i namjerno kako bi oni izrasli u jače i moćnije biće. Treninge karakterizira raznolikost: velika količina različitih rekvizita, različiti tipovi treninga, ali i rad u malim grupa kroz kontrolirane uvjete rada i individualizirani pristup. Svakom vježbaču bezrezervna smo podrška tijekom cijeloga procesa. U fokusu našeg rada je čovjek, a ne sprava.

Vježbaonica je centar u kojem ćete naučiti kako pravilno i pametno vježbati, svjesno pomaknuti svoje granice, riješiti se bolnosti suvremenog načina života te postati snažni, funkcionalni i zdravi.

Ako želite vježbati pametnije i bolje, javite nam se putem Facebook ili Web stranice Vježbaonice!