BILLY RAY CYRUS:

Miley je još uvijek moja mala djevojčica

28.08.2013 u 09:50

Bionic
Reading

Još uvijek se nisu slegli dojmovi o šokantnom nastupu Miley Cyrus na ovogodišnjoj dodjeli MTV VMA

Mileyin tata Billy Ray Cyrus (52) je izjavio za Entertainment Tonight: 'Naravno, ja ću uvijek biti tu za Miley. Njezinom dolasku svaki se put razveselim. Ona će za mene uvijek biti moja mala djevojčica, bez obzira što se dogodi u tom ludom svijetu showbizza. Moja ljubav prema Miley je neupitna.'

Još uvijek je nejasno slaže li se ili ne s priopćenjem američkog Televizijskog vijeća roditelja, čiji je član i Billy Ray, koje se osvrnulo na neprimjeren nastup bivše teen zvijezde.

'MTV i dalje seksualno iskorištava mlade žene promicanjem performansa koji uključuje lascivan ples u bikiniju boje kože. Kako takav imidž bivše dječje zvijezde Miley Cyrus može biti primjeren 14-godišnjacima?', stoji u priopćenju.

Majka pjevača Robina Thickea, s kojim je Miley izazovno plesala prilikom izvedbe pjesme 'Blurred Lines', također je bila neugodno iznenađena: 'Nisam očekivala da će joj guza biti toliko blizu mog sina. Ne znam što je Miley htjela postići time. Jednostavno ne razumijem, mislim da joj to neće donijeti nikakve koristi', rekla je Robinova majka Gloria Loring.

Mileyin nastup zasjenio je i golišavu Lady Gagu koja se na pozornici pojavila u tangama te Justina Timberlakea, koji je s kolegama iz boy banda N'Sync, Lanceom Bassom, J.C. Chasezom, Chrisom Kirkpatrickom i Joeyem Fatoneom, otpjevao stvar 'By Bye Bye' iz 2000. godine.