FASHION GURU

Milanovićeve razvučene hlače i jakna za Britanac subotom u potpunom su kontrastu sa stajlingom prve dame

  • 16.11.2023 u 13:55

  • Bionic
    Reading

    Na premijeri predstave 'Moji tužni monstrumi' u kazalištu Gavella pojavio se i predsjednički bračni par

    Preuređeno kazalište Gavella krenulo je raditi punom parom i još jedna premijera skupila je u najmanje ruku čudnu ekipu, koju možete vidjeti u galeriji.

    • +13
    Premijera predstave 'Moji tužni monstrumi' u Gavelli Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

    Među uzvanicima je bio i predsjednički par. Sva sreća da predsjednik na ovakva svečana događanja, kao što je kazališna premijera, povede svoju gospođu jer inače od glamura ne bi bilo ni G.

    Njegove razvučene hlače i jakna za Britanac subotom su u potpunom kontrastu od stajlinga gospođe Musić Milanović. Zelena balon-suknja od buklea sa šljokicama bila je sasvim dovoljna da bude dovoljno glamurozna, što joj i nije baš težak zadatak pored supruga.

    Uz nju je obukla sako i jednostavan top ispod. Šteta što i gornji dio finoćom materijala nije pratio zanimljivu suknju jer je njezin sako previše casual i pomalo preuzak, a u džepove ne znam što je sve stavila da su joj bili napuhani, pa je ta forma još više potencirana.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.