MODU IMA U MALOM PRSTU

Melania Trump očarala u dva senzacionalna stajlinga: Ne možemo se odlučiti koja haljina joj bolje pristaje

21.09.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Američka prva dama, Melania Trump, pridružila se suprugu Donaldu Trumpu na svečanoj ceremoniji u dvorištu Bijele kuće. Predsjednik i prva dama ugostili su u svoj dom australskog premijera Scotta Morrisona i njegovu suprugu Jennifer Morrison koja je, kada je izbor stajlinga u pitanju, ostala u sjeni lijepe Slovenke

Na svečanom prijemu na južnom dijelu travnjaka Bijele kuće predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania Trump dočekali su australskog premijera Scotta Morrisona i njegovu suprugu Jennifer Morrison. Svi pogledi kao i uvijek bili su uprti u lijepu prvu damu, koja je za ovu prigodu odabrala elegantnu nježno plavu haljinu midi kroja s predimenzioniranim rukavima.

Riječ je o haljini s potpisom australskog brenda Scanlan Theodore kojom je prva dama odala počast svojim gostima. Efektna haljina lijepoj Slovenki je pristajala kao salivena, istaknuvši njezinu vitku figuru i duge noge, a cjelokupan stajling Melania je zaokružila jednostavnim stiletto štiklama.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon svečanog prijema, uslijedila je svečana večera kojoj je predsjednički par poželio dobrodošlicu uzvanicima. Za tu je prigodu Melania odabrala jednako spaktakularnu, no ipak nešto glamurozniju haljinu u boji peperminta, zahvaljujući kojoj je sve prisutne ostavila bez daha.

Lijepa prva dama je u prekrasnoj maksi haljini od tila s dodatkom okomitih volana, koji haljini daju romantičnu notu, bila u centru pažnje, a riječ je o haljini s potpisom brenda J. Mendel.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.