MODNI DVOBOJ PRVIH DAMA

Melania Trump ni u haljini od 64.000 kuna nije uspjela zasjeniti lijepu Argentinku

02.12.2018 u 13:30

Bionic
Reading

U subotu je u Buenos Airesu završio dvodnevni summit G20, a dok su čelnici najvećih svjetskih gospodarstava donosili zaključke svog sastanka, prve dame su se družile u obilasku Muzeja latinoameričkih umjetnosti. Najviše zanimanja izazavao je modni dvoboj Melanije Trump i lijepe Argentinke Juliane Awada

U glavni argentinski grad prve dame najvećih svjetskih gospodarskih sila počele su pristizati već u četvrtak, a posljednjega dana summita G20 na rasporedu su imale vođeno razgledanje Muzeja latinoameričkih umjetnosti u Buenos Airesu (MALBA), neprofitnog muzeja i kulturnog centra otvorenog 2001. godine s ciljem promoviranja latinoameričkih umjetnika.

Supruge svjetskih čelnika, među kojima su bile supruga japanskog premijera Akie Abe, turska prva dama Emina Erdogan, supruga predsjednika Europskog vijeća Malgorzata Tusk i supruga kanadskog premijera Sophie Gregoire Trudeau, dočekala je supruga argentinskog predsjednika Mauricija Macrija.

Najviše zanimanja za ovaj događaj, obzirom na ljepotu prve argentinske dame, dolazi iz modnog svijeta čije su oči bile uprte u modni dvoboj Juliane Awada i prve američke dame Melanije Trump.

Lijepe i elegantne prve dame Amerike i Argentine prvi modni dvoboj odradile su u petak. Melanija je tom prigodom, tijekom posjeta Muzeju Villa Ocampo, odjenula plisiranu cvjetnu Gucci haljinu. Iako se lijepa Juliana odlučila za nešto jednostavniji stajling, Melanija je nije uspjela zasjeniti.

Prva dama Amerike ništa nije prepustila slučaju pa je za subotnju šetnju muzejom odabrala elegantniju krem haljinu s polka točkama, preko koje je ogrnula elegantni krem kaput.

Unatoč haljini vrijednoj 64 tisuće, s potpisom Christian Dior, Melania ipak nije uspjela zasjeniti lijepu Julianu Awada, koja se ovoga puta odlučila za crno-bijelu haljinu cvjetnog uzorka.

  • +6
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia