čokoladni pramenovi

Meghan Markle osvanula s novom frizurom; ni ona ne može odoljeti ovoj nijansi

21.02.2024 u 10:02

Bionic
Reading

Pramenovi u kojima se prelijevaju nijanse čokolade i kestenjastocrvene boje postali su veliki hit među slavnim ljepoticama

Meghan Markle ovih dana nalazi se u Kanadi s princem Harryjem povodom proslave u čast sportskih manifestacija za ratne veterane Invictus Games. Osim što smo je ondje imali prilike vidjeti u nekoliko očaravajućih zimskih stajlinga, prikladnih snježnom okruženju, još jedan detalj upao je u oči - njena osvježena frizura.

Na nekoliko svečanosti, kojima se odbrojava godina do početka događanja Invictus Games Vancouver Whistler 2025, vojvotkinja od Sussexa je u prvi plan stavila upravo svoju raskošnu kosu, od sada u tonovima čokolade.

'Spoj kestena i čokolade za Meghan, vojvotkinju od Sussexa, povodom Invictus Games', napisao je njen stilist Kaadi Lee na Instagramu, ispod fotografije kojom je potvrđeno da se zaista odlučila na promjenu looka.

Frizer je pojasnio i o kakvoj se nijansi radi.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ova mješavina crvenih i zlatnih podtonova čini dinamičnu nijansu za brinete jer ne samo da koži daje najzdraviji sjaj, posebno tijekom hladnijih zimskih mjeseci, već također kosi pruža višu razinu blistavosti.'

Meghan je ranije nosila tamnije smeđu boju kose, čija je bogata nijansa najbolje došla do izražaja kada je u studenom nosila glamuroznu punđu na Varietyjevom događaju u Los Angelesu, čime se također na društvenim mrežama hvalio njen stilist, ističuću elegantne pramenove.

Novu frizuru Meghan je posljednjih dana nosila na nekoliko načina, od ležerno raspuštene kose ispod kape preko stroge punđe do iznimno chic niskog repa preko lijevog ramena, a u baš svakom izdanju do izražaja je dolazila upravo osvježena boja čokolade.

Ovim lookom priklonila se aktualnom trendu u kojem su upravo tonovi smeđe s crvenkastim podtonovima najčešća opcija za osvježenje frizure među brojnim zvijezdama. Naime sa sličnom nijansom nedavno su osvanule i Zendaya, Hailey Bieber, Laetitia Casta i brojne druge slavne ljepotice željne osvježenog izgleda.

Osim novom frizurom, bivša zvijezda serije 'Suits' oduševljavala je modnim odabirima te smo je imali prilike vidjeti u bež kaputu s laskavim povezom oko struka, efektnoj asimetričnoj haljini te izdanju u kojem je rijetko viđamo - debeloj 'puf' jakni u kojoj se dobro zabavila uživajući u snježnim radostima.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia