RESICE POSVUDA

Maštovitom haljinom sve očarala na crvenom tepihu

06.10.2016 u 15:45

  • +3

Rosamund Pike

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Njezin novi filmski uradak 'United Kingdom' otvorio je 60. London Film Festival, a tom prigodom glumica Rosamund Pike na crvenom tepihu pojavila se u netipičnoj bijeloj haljini modne kuće Givenchy

Na crvenom tepihu glamuroznog filmskog događanja u Londonu glumica Rosamund Pike, najpoznatija po ulozi u drami 'Gone Girl', pojavila se u elegantnoj bijeloj haljini s resicama i cirkonima, djelu modne kuće Givenchy i predstavljenoj u sklopu kolekcije visoke mode za sezonu jesen/zima. Zanimljiva je po velikom bočnom prorezu koji je otkrivao da ispod svečane kreacije nosi crne hlače kroja cigarete.

Glumica je prilikom koračanja crvenim tepihom imala malih problema zbog duguljastih resica koje su se na vjetrovitom crvenom tepihu uspjele nekoliko puta zaplesti.


Unatoč malim problemima s kreacijom, Rosamund Pike se itekako potrudila u privlačenju pažnje na glamuroznom događanju. Svečanu kombinaciju glumica nježne ljepote zaokružila je modnim dodacima, jednostavnim crnim štiklama s tankim remenčićima i decentnim naušnicama.

Odlučila se za nemarnu punđu i šminku u prirodnim tonovima koja je djelovala gotovo neprimjetno. Ovim stilističkim potezom u fokusu je bila nesvakidašnja haljina modne kuće Givenchy koja se pokazala punim pogotkom na crvenom tepihu.