LUXE AVON

Maria Sharapova zablistala u novoj kampanji

12.11.2015 u 08:00

  • +2

Maria Sharapova

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Poznata tenisačica Maria Sharapova novo je zaštitno lice Avonove luksuzne Luxe make-up kolekcije

'Kao uspješna sportašica, ali i poslovna žena, koja svoj uspjeh i ljubav prema poslu i ljepoti želi podijeliti sa svim ženama i pozvati ih da se osjećaju dobro, zadovoljne sobom, snažne i sretne, Maria je savršen izbor za ovaj poseban luksuzan Avonov make-up',  rekla nam je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Luxe podloge sadrže prah bijelog safira koji se u potpunosti stapa s tonom kože. Vrlo je lagana formula koja koži daje da diše te ju hidratizira, prekriva nedostatke i ostavlja lagan luksuzan miris. Luxer primer priprema kožu za nanošenje makeupa i produljuje njegovo trajanje, savršena je matirajuća baza. Luxe maskara i tuš za oči sadrže prah crnih dijamanata koji ističu božanstveno crnu boju tako definirajući oči: preciznim linijama tuša za oči u jednom potezu i savršenim naglašavanjem trepavica u drugom. U Luxe Shine Brilliance ružu za usne pronaći ćete čestice koje reflektiraju svjetlost, za izražajnu boju i briljantni sjaj. Luxe sjajilo za usne obogaćeno je čistom svilom, a Luxe blazam za usne sadrži retinol i kolagen tako pružajući usnama punoću i nježnu boju.

Glamurous Lash 2u1 maskara nova je maskara koja s jedne strane ima četkicu poznate Luxe kvalitete i s druge strane poseban ekluzivni serum za jačanje trepavica koji spriječava ispadanje i lomljenje trepavica te im pruža puniji, gušći i zdraviji izgled.